Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel™ View Malmö ,  Sverige

  • Herlige senger på deluxe dobbeltrom på Quality Hotel View
  • Ströget konferanserom med plass til 270 personer på Quality Hotel View

Quality Hotel™ View

Malmö,  Sverige

Quality Hotel View er et komplett konferansehotell i hjertet av den nye bydelen Hyllie i Malmø. Nabo til Malmø Arena, Emporia kjøpesenter, og mye mer. På bare noen minutter tar man seg med tog til Malmø C, København eller Copenhagen Airport.

Quality Hotel™ View 4,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
  • Champagne glass på Bar X i Malmø
  • Oliven som snacks på Bar X i Malmø

Velkommen til Bar X & Lounge!

Bar X & Lounge

Hos oss er alle velkomne, uavhengig om du er hotellgjest, bor eller jobber i området, eller er på besøk i Hyllie. Vi tilbyr en stemningsfull atmosfære og velutvalgt drikke og mindre retter. På fredager frem mot kvelden kjører vi i gang LivingLobby – en afterwork for deg som søker nye inntrykk og opplevelser.

Nyhet: Åpent til frokost og lunsj

Vi er glade over å kunne meddele at Bar X nå vil være åpen fra 07.30 på hverdager. Vi serverer deilig kaffe, sandwicher og mer. Til lunsj har vi begynt å servere dagens suppe samt et utvalg av gode salater. Perfekt for å spise her eller ta med! 

AW-feeling

Siste fredagen i måneden, mellom kl. 15.00-19.00, skrur vi opp volumet og kjører After Work i Bar X. Kom inn og spill en runde shuffleboard, heng med venner og nyt gode priser i baren. Ved utvalgte anledninger kommer vi også til å ha morsomme temakvelder. Hold utkikk etter mer info om dette. Håper vi ses!

Hockey Burger Deal i Bar X

Under hockeysesongen er det Bar X som er plassen å være både før og etter hockeykampen. Kom innom oss når det er kamp på Malmö Arena og slapp av med en god burger og en forfriskende øl.

Ved hjemmekamper på lørdager åpner vi alltid to timer før kampstart. Du finner oss inne på Quality Hotel View, kun 100 m fra arenaen.

Enkle retter i baren hver dag

Mandag til søndag kan du bestille enkle retter fra barmenyen i Bar X fra 17.00. Du kan også velge å spise dagens lunsj Mandag-fredag fra 11.00-13.30. Vi kan også tilby smørbrød og ett utvalg kaker og smått & godt fra 16.00 hver dag.

Bar X

Mandag: 16.00 - 23.00
Tirsdag: 16.00 - 23.00
Onsdag: 16.00 - 23.00
Torsdag: 16.00 - 23.00
Fredag: 16.00 - 23.00
Lørdag: 15.00 - 23.00
Søndag: 15.00 - 21.00

Våre fasiliteter har varierende åpningstider i ferier og enkelte langhelger. Ta kontakt med hotellet for aktuelle åpningstider.

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.1.9.007 24
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet.

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in, you will have to start over.