Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Våre hotell i Kristianstad

Velkommen til det skånske mylderet og Kristianstad. I byen finner du et rikt kulturliv, nydelig natur og førsteklasses-hotellovernatting.

I nærheten av underholdning og severdigheter

Kristianstads bykjerne strekker seg fra jernbanestasjonen og Helge å i vest til vollgravene som omringer selve sentrum. På Västra Storgatan 15, vakkert omkranset av nydelig løvverk, ligger Quality Hotel Grand Kristianstad. Med den sentrale beliggenheten får du gangavstand til det meste. Byens mest verdifulle klenodium fra 1628, Trefoldighetskirken, ligger rett ovenfor og gir deg en nydelig utsikt. Plasseringen gir deg shopping, restauranter og grøntområder i umiddelbar nærhet. I tillegg har du bare 150 meter til sentralstasjonen og drøye 20 minutter til Kristianstad Österlen Airport.

Trening innen- og utendørs

Quality Hotel Grand Kristianstad tilbyr et moderne treningsrom med blant annet spinningsykler, tredemøller, vekter, vektstang, pilatesballer, TRX-strikker og kettlebells. For deg som vil ta en løpetur eller spasere utendørs, finnes det kart med treningsløyper i resepsjonen.

Grøntområder, kultur og avkobling

Kristianstads bykjerne består av to torg, Stora Torg i nord og Lilla Torg i sør. Skånes länsmuseum finner du delt mellom Kristian IVs gamle våpenhus fra 1600-tallet og det gamle Posthuset ved Stora Torg. Ved Stora Torg ligger også kommunens vakre rådhus fra 189. Rett utenfor Kristianstad finner du biosfærereservatet Vattenriket med Sveriges laveste punkt, som ligger 2,41 meter under havet. Mulighetene for et spennende og avslappende besøk i Kristianstad er mange. Kristianstad har en unik kulturhistorie, og som besøkende i byen kan du blant annet besøke Konsthallen, Järnvägsmuseet og Filmmuseet. Er du ute etter spennende idrettsarrangementer, konserter eller messer? Kristianstad Arena er en moderne multiarena midt i byen, som rommer mange underholdende arrangementer.

Konferanser, møter og lokaler i Kristianstad

Vil du vite mer om våre konferanse- og møtelokaler i Kristianstad? Du finner utvalget vårt her.

Nærliggende destinasjoner

Malmö
Helsingborg

 

Les mindre
1 hotell i Kristianstad

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.5.019 21
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.