Medlemskap
A colorful fish dish at restaurant The Social.

Smaksrike matopplevelser i vakre Kristianstad

Skap uforglemmelige minner på østkysten av Sør-Sverige, hvor du vil finne unike matopplevelser i tillegg til å befinne deg i naturskjønne omgivelser. Velkommen til Kristianstad, en destinasjon som er full av barer og restauranter for enhver smak og anledning.

Smaker fra alle verdenshjørner

Enten du er ute etter en fordrink med venner, en luksuriøs middag med familien eller lett mat til pikniken, har du havnet på rett sted. I Kristianstad finner du noe for absolutt alle anledninger, med et utvalg som gjenspeiler en herlig blanding av smaker fra fjern og nær. Len deg tilbake og la deg selv bli revet med av fantastiske mat- og drikkeopplevelser med nære og kjære – velkommen til Kristianstad.

Bo nær neste matopplevelse

Er du på reisefot? Sørg for å utforske Kristianstad og å ha gangavstand til byens tilbud av barer og restauranter. På Quality Hotel™ Grand Kristianstad finner du flere ypperlige alternativer bare et steinkast unna. Synes du det er vanskelig å finne spisested for kvelden, trenger du ikke å lete lenge eller gå langt for et vellaget og smakfullt måltid. På The Social Bar & Bistro, under samme tak, finner du nemlig klassiske bistroretter med en moderne vri.

Kristianstad

Restauranter og barer

UTVALGTE OPPLEVELSER

Mer å oppdage