Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Collection® Hotel Packhuset Kalmar ,  Sverige

Clarion Collection® Hotel Packhuset

Kalmar,  Sverige

Clarion Collection Hotel Packhuset er et herlig hotell i Kalmar beliggende på den vakre havnen. Hotellet er et omgjort havnemagasin hvor noen rom har trebjelker og havutsikt. Frokost, fika og kveldsmat er inkludert hver dag.

Clarion Collection® Hotel Packhuset 4,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
7,7
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

7,7
av 10
Vurdering av Clarion Collection® Hotel Packhuset

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

Velkommen til Clarion Collection Hotel Packhuset, et sjarmerende hotell med fantastisk beliggenhet på havnen i Kalmar. Hver dag er både frokost, fika og kveldsmat inkludert i romprisen.

Havutsikt på bryggekanten

Hos oss bor du like ved vannet, faktisk helt på bryggekanten. På sommeren er stor aktivitet i gjestehavnen med båter og seglebåter som glir forbi. Da er det særlig fint å nyte morgenkaffen på bryggeterrassen vår! Om vinteren kan du nyte den fine havutsikten inne fra matsalen. Hotellet er utsmykket med malerier og fotografier fra Kalmars maritime historie.

Fika og kveldsmat inkludert

En god og stor frokost er selvsagt inkludert hver morgen når du bor hos oss. I tillegg setter vi frem fika hver ettermiddag, og på kvelden kan du spise vår egen kveldsmat her på hotellet. Les mer om måltidene under Servicetilbud.

Nær butikker og restauranter

Hotellet ligger vakkert til ved Kalmars gjestehavn med utsikt over Ölandsbron. Like rundt hjørnet har du Kvarnholmens hyggelige restauranter, kafeér og butikker. Hotellet har også det populære Baronen kjøpesenter som nabo.

Hotellbar

Vår lille bar har fulle rettigheter. Her kan du kjøpe en øl eller et kaldt glass vin som best nytes ute på sommeren, eller du kan sitte inne med et glass rødvin på vinteren.

Kontakt

  • Skeppsbrogatan 26 39231 Kalmar , Sverige

Finne frem til hotellet

Buss/tog 

Kalmar Centralstation

Fra flyplassen

Flybuss fra Kalmar Lufthavn

Taxi

Vi anbefaler Alvar Taxi +46 485 28200 eller Bluecab +46 480 17000.

Om Clarion Collection Hotel Packhuset

Antall rom

114 stk - 216 sengeplasser

Avstand til flyplass

Kalmar Öland Airport: 6 km, 
ca 10-15 min med taxi eller buss.

Avstand lokaltrafikk

Kalmar sentralstasjon: 400 meter.

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.8.003 21
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.