Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel™ Winn, Gøteborg Gøteborg ,  Sverige

Se alle hotell i Gøteborg, Sverige

Quality Hotel™ Winn, Gøteborg

Gøteborg,  Sverige

Quality Hotel Winn er et personlig konferansehotell nord i Gøteborg og med kort avstand til sentrum er dette hotellet for deg som ønsker en spennende konferanse eller en avslappende weekend.

Quality Hotel™ Winn, Gøteborg 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
5,6
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

5,6
av 10
Vurdering av Quality Hotel™ Winn, Gøteborg

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

Vurdering fra TripAdvisor

4
918 vurderinger
4
Rom
4
Renslighet
3,5
Verdi
3,5
Sted
4
Sovekvalitet
4,5
Service
2

Ikke barnevennlig

2. februar 2024, , Elisabeth H

Helt elendig. Går ikke ann å sove, fordi det er så lytt mellom alle dørene. Hører alle som åpner og lukker i 3.etg. Skikkelig ille. Aldri vært borti noe lignende. Vi reiser med en 1-åring som våkner h…

Helt elendig. Går ikke ann å sove, fordi det er så lytt mellom alle dørene. Hører alle som åpner og lukker i 3.etg. Skikkelig ille. Aldri vært borti noe lignende. Vi reiser med en 1-åring som våkner hver gang. Bassenger var heller ikke barnevennlig. For kaldt for en 1-åring. Ingen små barn kunne bruke det.
Les mere
3

Fint men litt slitt hotell!

6. august 2023, Oslo, Norge, Mona H

Dette er et fint hotell liggende rett utenfor sentrum, men lett å komme seg inn via busser! Hotellrommene er litt slitt men helt greie! Fint lite svømmebasseng! Frokosten er veldig god! Hyggelig perso…

Dette er et fint hotell liggende rett utenfor sentrum, men lett å komme seg inn via busser! Hotellrommene er litt slitt men helt greie! Fint lite svømmebasseng! Frokosten er veldig god! Hyggelig personalet! Men med litt oppussing vil dette bli et topp hotell!
Les mere
1

Velg et annet hotell

6. august 2023, Sandnes, Norge, stale1977

Svært slitt hotell som nok må ha vært pent for 30 år siden. Minner fra en svunnen tid. Sjarmernede inngang, bar og resepsjon. Sprukne fliser på bad. Rå lukt på bad og på rommet. Brun/oransje flekker…

Svært slitt hotell som nok må ha vært pent for 30 år siden. Minner fra en svunnen tid. Sjarmernede inngang, bar og resepsjon. Sprukne fliser på bad. Rå lukt på bad og på rommet. Brun/oransje flekker i taket på badet etter fukt som ikke blir luftet ut. Skittent gulv på rommet. Dårlige senger. Lading av el-bil - bare en vanlig stikkontakt - styr unna. God frokost da. Generelt - finn et annet hotel.
Les mere
3

Ok opphold

21. juli 2023, , 824majak

Hotellet var ok, litt slitent. Hadde store rom med god plass. Da vi kom inn på rommet fant vi skjeggkre på badegulvet.. Gikk for å varsle i resepsjonen, de kunne ikke gi oss nytt rom pga at hotellet v…

Hotellet var ok, litt slitent. Hadde store rom med god plass. Da vi kom inn på rommet fant vi skjeggkre på badegulvet.. Gikk for å varsle i resepsjonen, de kunne ikke gi oss nytt rom pga at hotellet var fult. Renholderne hadde også dratt hjem for dagen. Sengen virket som var litt gammel, veldig mye knirkelyder av den minste bevegelse. Alt for myk for vår del. Badet var også stort og dusjen hadde bra trykk👍🏼 Bra service og veldig god frokost i frokostsalen.
Les mere
2

Utdatert

16. juli 2023, , TheEgili

Styr unna! Personalet ga rom uten plass til alle gjester. Dårlig service når de ble gjort oppmerksom på feil. Eldre standard på hotellet. Basseng er plaskedam for mindre barn. Relaxavdeling er en sli…

Styr unna! Personalet ga rom uten plass til alle gjester. Dårlig service når de ble gjort oppmerksom på feil. Eldre standard på hotellet. Basseng er plaskedam for mindre barn. Relaxavdeling er en sliten garderobe, dusj og badstue. Boblebad i ustand. Treningstilbud på eldre gym 400 meter fra hotellet. Lite sentralt for besøk til Gøteborg. Passer best for dem som kjører forbi på E6, skal hurtig videre (og ikke er så nøye på om alle i følget får sengen de har bestillt). Men frokosten var god!
Les mere

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.11.002 28
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.