Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel™ Winn, Gøteborg Gøteborg ,  Sverige

Se alle hotell i Gøteborg, Sverige

Quality Hotel™ Winn, Gøteborg

Gøteborg,  Sverige

Quality Hotel Winn er et personlig konferansehotell nord i Gøteborg og med kort avstand til sentrum er dette hotellet for deg som ønsker en spennende konferanse eller en avslappende weekend.

Quality Hotel™ Winn, Gøteborg 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
7,4
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

7,4
av 10
Vurdering av Quality Hotel™ Winn, Gøteborg

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

Velkommen til Quality Hotel Winn, Gøteborg. Har du noen spørsmål angående ditt opphold? Vi håper vi du finner svarene dine her.

Parkering

Det finnes parkering utenfor hotellet for 110 SEK/natt. Book parkeringsplass her. Hotellet har også to plasser som er satt av til busser, samt to handikapplasser på utsiden av inngangspartiet. Tre ladeplasser (14kW) er tilgjengelige på baksiden av hotellet.

Sen innsjekk

For deg som ikke har forhåndsbetalt bookingen din, vennligst ring oss på +46 31 750 19 00 for å garantere rommet for sen ankomst (etter kl 16.00). Har du forhåndsbetalt? Gi oss gjerne en omtrentlig tid på når du kommer til å sjekke inn, så står rommet klart til deg når du kommer.

Bagasjerom

Hotellet har et oppbevaringsrom for vesker og annet som gjester kan bruke under og etter besøket.

Wifi

Alle våre hotellrom og fellesområder har inkludert trådløst internett. Ta kontakt med resepsjonen for påloggingsinformasjon.

Savner du noe?

Fikk du ikke med deg alt når du dro? Ingen fare - i resepsjonen har vi det meste du kan trenge; tannbørste, tannkrem, barberhøvel, barberskum, shampoo, balsam, bodylotion, skopuss og sy-kit. Savner du noe vi ikke har på lager? Vi hjelper deg med innkjøp om du vil.

Kontantfritt hotell

Quality Hotel Winn er et kontantfritt hotell. For oss som jobber på hotellet innebærer det en sikrere arbeidsplass, minsker risikoen for ran, motvirker kriminell virksomhet og gir personalet mer tid til våre gjester. For våre gjester og besøker innebærer det trygghet gjennom en kjapp og sikker betaling. Vi tar i mot alle vanlige betalings- og kredittkort. Ta gjerne kontakt om du har noen spørsmål.

Kollektivtrafikk

Fra Gøteborg sentrum kommer du deg raskt og enkelt til oss på 10 minutter med buss nr18 og 19. Holdeplassen heter Balladgatan og du kan søke etter reiserute og betale biletten din enkelt i Västtrafiks To Go app.

Inn- og utsjekk

Innsjekking fra 15.00. 
Utsjekking senest 11.00

Frokost

Mandag - fredag: 06:00 - 09:00
Lørdag - søndag: 07:00 - 10:30

Om sommeren kan helligdager og helger variere - vennligst kontakt hotellet direkte for åpningstider.

Restaurant

Mandag - Torsdag: 17:00 - 21:00
Fredag - Lørdag: 17:00 - 22:00
Søndag: Stengt

Bar

Mandag - Torsdag: 17:00 - 22:00
Fredag - Lørdag: 17:00 - 23:00

Søndag: Stengt

Relax

Mandag - Søndag: 08.00 - 23.00

Aldersgrense 18 år efter 21.00

Våre fasiliteter har varierende åpningstider i ferier og enkelte langhelger. Ta kontakt med hotellet for aktuelle åpningstider.

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.11.002 22
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.