Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Hotelltilbud for hele familien fra 1495 kr

Besøk den svenske vestkysten med familien! Book familietilbudet vårt og opplev Göteborgs sjarm til en skikkelig bra pris. Tilbudet gjelder alle dager.

Familieferie i Göteborg? Ja takk!

En heldag i fornøyelsesparken, Liseberg, shopping i en pulserende by eller en dagstur langs kysten? Uansett hva som høres mest fristende ut, er Göteborg en by full av morsomme aktiviteter for hele familien.

Nyt Göteborgs herlige sjarm! Nå kan du nemlig booke hotellrom for to voksne og to barn fra bare 1495 kr. Enten dere tar en staycation eller drar på langtur, er dette tilbudet perfekt for deg som ønsker kvalitetstid med familien på et sted med massevis av barnevennlige aktiviteter. Og du? Barn opptil 12 år spiser gratis fra barnemenyen på hotellrestauranten ved booking av dette tilbudet.

Vansker med å velge i en jungel av ting å gjøre? Her lister vi noen av de mest populære aktivitetene i Göteborg for hele familien.

Vilkår og betingelser

Tilbudet gjelder et begrenset antall rom, og kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter. Bookingen kan avbestilles fram til kl. 16:00 på ankomstdagen. Tilbudet gjelder maks to voksne og to barn i ett rom. Frokost er inkludert på alle hotell.

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.11.002 22
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.