Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel™ Waterfront, Gøteborg Gøteborg ,  Sverige

Quality Hotel™ Waterfront, Gøteborg

Gøteborg,  Sverige

Rett ved Göta Älv i bydelen Majorna finner du Quality Hotel™ Waterfront i Göteborg. I nærheten av hotellet finner du godt bevart gammel bebyggelse og koselige spisesteder, alt med en avslappet atmosfære. Velkommen!

Quality Hotel™ Waterfront, Gøteborg 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
8,7
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

8,7
av 10
Vurdering av Quality Hotel™ Waterfront, Gøteborg

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

Frokost

En god frokost er den beste starten på dagen! Når du bor hos oss, er det alltid inkludert en stor frukostbuffé med kortreist mat som er dyrket i nærområdet og tilberedt etter lokale oppskrifter. Hvem vet, kanskje du finner din nye frokostfavoritt?

Åpningstider

Mandag–fredag: 06:30 – 09:30
Lørdag–søndag: 07:00 – 10:30

Man behøver ikke å bo på hotellet for å nyte vår frokostbuffé. Det er fullt mulig å besøke oss bare for å spise frokost, som da koster 245 SEK per person. Barn under 4 år spiser gratis, og for barn mellom 4 og 12 år koster frokosten 105 SEK. Book i forveien så du vet at det er plass.

Parkering

For 92 SEK per døgn kan dere parkere bilen på den store parkeringsplassen foran hotellet. Fem av disse plassene har ladestolpe for elbil i samarbeid med Pair.

Treningsrom & Wellness

Her finner du et lite treningsrom med tredemølle og treningsutstyr som er åpent døgnet rundt. Boblebad, badstu og dampbad finner du i tredje etasje i vår wellness-avdeling.

Åpningstider

Alle dager: 09:00 – 21:00

Vaskeservice

Book et tidspunkt og vask klærne dine i hotellets vaskerom kostnadsfritt. Der er det vaskemaskin, tørketrommel og strykerom. Som alternativ finnes vaskeservice som vasker for deg i løpet av dagen.

Dyrevennlig

Ta med din beste venn på reisen! Hos oss er kjæledyr velkommen. Prisen for din venn er 300 SEK per besøk, har du med flere firbente venner er prisen 400 SEK per besøk. Dersom du har førerhund og viser frem beviset, koster det ingenting i tillegg. Ikke glem å gi oss beskjed når du booker oppholdet ditt slik at vi kan sikre deg et av våre dyrevennlige rom.

Wifi

Det er et trådløst nettverk koblet opp mot internett over hele hotellet. Passord får du ved innsjekk, og det er kostnadsfritt.

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.11.002 21
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.