Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel™ Waterfront, Gøteborg Gøteborg ,  Sverige

Quality Hotel™ Waterfront, Gøteborg

Gøteborg,  Sverige

Rett ved Göta Älv i bydelen Majorna finner du Quality Hotel™ Waterfront i Göteborg. I nærheten av hotellet finner du godt bevart gammel bebyggelse og koselige spisesteder, alt med en avslappet atmosfære. Velkommen!

Quality Hotel™ Waterfront, Gøteborg 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
8,7
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

8,7
av 10
Vurdering av Quality Hotel™ Waterfront, Gøteborg

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

Quality Hotel Waterfront er stedet å besøke med familie og venner for å slappe av eller møtes i jobbsammenheng. Hotellet har 151 store hotellrom, suiter, konferanselokaler, festavdeling, restaurant, bar, uteservering med magisk utsikt og wellness-avdeling med treningsrom, boblebad, dampbad og badstu. Det er godt med parkeringsplasser, både utendørs og i oppvarmet garasje, til en lav avgift. Gode kommunikasjonsmuligheter til sentrum med trikk, buss eller båt.

Store konferanselokaler

Med erfaring, kunnskap og en genuin interesse for mennesker, skreddersyr vi store så vel som små møter i Göteborg. De avslappende og spennende omgivelsene gir konferansen en ekstra dimensjon og gir gode forutsetninger for kreative møter. Alle våre elleve konferanselokaler har utsikt over Göta älv. Fra noen av konferanserommene kan man dessuten se ut over åpent hav. Størrelse og funksjon varierer på møtelokalene, så uansett størrelse på gruppen kommer Quality Hotel Waterfront til å være det perfekte stedet for din neste konferanse.

Mat og drikke

På Quality Hotel Waterfront starter du alltid dagen med en stor frokostbuffet fylt med kortreiste råvarer. På hotellets restaurant kan du nyte en god middag og en fantastisk utsikt over Älvsborgsbron og åpent hav. Her møtes internasjonale gjester og göteborgere for å spise et smakfullt måltid, eller for å invitere til storslåtte fester. Restauranten har åpent til midnatt året rundt og tilbyr vellagede retter i et stort prisspenn. Her er det plass til 200 gjester, og festavdelingen kan ta imot grupper på opptil 100 personer.

Treningsrom og wellness

Trenger du en stund med avkobling, kan du besøke vår relax-avdeling. Her kan du nyte en varm jacuzzi, dampbad og en herlig badstu. Du har også tilgang til hotellets treningsrom når du bor på Quality Hotel Waterfront.

Kontakt

  • Adolf Edelsvärds gata 10 41451 Gøteborg , Sverige

Finne frem til hotellet

Med trikk, buss eller båt

Med trikkelinje 3 eller 9 reiser du til holdeplassen Vagnhallen Majorna. Med buss reiser du med linje 20 eller 90 til holdeplassen Klippan. Velger du å reise med båt, går båten til Klippans ferjeleie.

Fra Göteborg Landvetter Airport

Fra Landvetter flyplass går flybussen inn til Nils Ericsson-terminalen (Göteborg C) på 30 min.

Taxi

Vi anbefaler Taxi Göteborg: +46 31 65 00 00

Om Quality Hotel Waterfront

Antall hotellrom

151 stk.

Antall konferanselokaler

10 stk.

Avstand flyplass

3 mil, ca. 30 min med bil

Avstand offentlig kommunikasjon

400 meter

Om Quality Hotel™

Les mer om Quality Hotels

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.11.002 23
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.