Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel™ 11 Gøteborg ,  Sverige

Se alle hotell i Gøteborg, Sverige

Quality Hotel™ 11

Gøteborg,  Sverige

Quality Hotel 11 og Eriksbergshallen ligger vakkert til ved Gøteborgs havn, med utsikt over vannet. Her finnes alle event- og konferansemuligheter. Hotellet preges av arkitektur, spennende kunst og skandinavisk design.

Quality Hotel™ 11 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
8,7
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

8,7
av 10
Vurdering av Quality Hotel™ 11

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

Vurdering fra TripAdvisor

4
1570 vurderinger
4
Rom
4,5
Renslighet
4
Verdi
4
Sted
4
Sovekvalitet
4,5
Service
5

Meget bra

5. desember 2023, Bergen, Norge, Anne H

Servicen var god, god frokost med bra utvalg, flott restaurant med god mat og fantastisk service. Bra rom med gode senger. Litt kaldt på badet. Men sauna og bad og treningsrom gjorde det hele til en k…

Servicen var god, god frokost med bra utvalg, flott restaurant med god mat og fantastisk service. Bra rom med gode senger. Litt kaldt på badet. Men sauna og bad og treningsrom gjorde det hele til en komplett reise. Går båt til sentrum rett utenfor og butikk og kiosk rundt hjørnet.

Svar fra eier

21. desember 2023

Tack för din recension! Vi är så glada att du hade det bra hos oss under din vistelse och hoppas att vi ses snart igen!

Les mere
5

Fin beliggenhet på Hotellet!

20. august 2023, Norge, Ann-charlott L

En fint opphold på et Hotell som er litt utenom det vanlige. Beliggenhet i Eriksberg som er på motsatt side av selve byen. Rommet var greit selv om litt slitt, men rent var det. Hyggelig personal og f…

En fint opphold på et Hotell som er litt utenom det vanlige. Beliggenhet i Eriksberg som er på motsatt side av selve byen. Rommet var greit selv om litt slitt, men rent var det. Hyggelig personal og frokosten var veldig bra. Mye utvalg. Treningsrom i toppetasjen med utendørs boblebad. Flott utsikt over Gøteborg. Ferje over til byen går rett på utsiden av hotellet. Et Hotell som anbefales.

Svar fra eier

16. oktober 2023

Stort tack för din recension! Så härligt att ni hade det bra hos oss i somras, varmt välkomna tillbaka!

Les mere
2

Hyggelige folk, men skittent og slitent hotell

22. juli 2023, , Marie G

Hyggelig personale i resepsjonen, men fryktelig skuffet over kvalitet på hotellet generelt og spesielt rommet. Renholdet var fryktelig, og da vi klagde fikk vi beskjed om at det skumme bli ordnet. Det…

Hyggelig personale i resepsjonen, men fryktelig skuffet over kvalitet på hotellet generelt og spesielt rommet. Renholdet var fryktelig, og da vi klagde fikk vi beskjed om at det skumme bli ordnet. Det ble det ikke. Vi var i resepsjonen for andre gang, sa i fra, men oppfattet en mengde andre gjester som klagde på renhold, mangler og ting som ikke virket, så vi gikk tilbake. Har bodd på mange hotell, men dette er første gang jeg har vurdert å ønske refundering. Dette er en familieferie, og skuffelsen var derfor ekstra stor. Kommer ikke til å velge dette hotellet igjen før kvaliteten har tatt seg opp. Dessverre, for beliggenheten er nydelig.
Les mere
4

Gjemt perle/nytt og rolig sted - 15 min ferge til sentrum, 57 sek døgnparkering

9. juli 2023, Oslo, Norge, Karen S

Store familierom, lite treningsrom med badstu og utendørs boblebad. Rimelig parkering rett utenfor (57 sek/døgnet med Easypark) Fin utsikt mot vannet. Hotellet har fått en ny restaurant rett over veie…

Store familierom, lite treningsrom med badstu og utendørs boblebad. Rimelig parkering rett utenfor (57 sek/døgnet med Easypark) Fin utsikt mot vannet. Hotellet har fått en ny restaurant rett over veien. Utover det er hotellet helt greit. Et stort pluss var området rundt med fin brygge, kulturtilbud, spisesteder, minimatbutikker og nytt boligområde. Veldig rolig, nytt og fint sted. Minner om et litt nedpå Bjørvika. Passer for familier eller andre som ikke orker å bo midt i bygryta. 15 min med ferge eller bil til sentrum.

Svar fra eier

13. juli 2023

Tack för din recension! Så härligt att du hade det bra hos oss och uppskattade vårt läge!

Les mere
3

En natt i forbindelse med Liseberg

17. juli 2022, Enebakk, Norge, jeanettrg b

Overnattet her en natt med familien. Hotellet ligger langs vannet, spesielt bygg og egen sjarm. Noe mørkt men allikevel fascinerende. Ulempe : fikk beskjed om at parkeringsplassen var full. Forholdsvi…

Overnattet her en natt med familien. Hotellet ligger langs vannet, spesielt bygg og egen sjarm. Noe mørkt men allikevel fascinerende. Ulempe : fikk beskjed om at parkeringsplassen var full. Forholdsvis dyr bil og måtte gateparkere med lang gåavstand. Kjedelig med mye baggasje og små barn. Fordel: billig parkering i forhold til Norge. Stort rom for 4 personer. Fornøyd med plassen og innredning. Fremstod slitt, møkkete men i forhold til plassen var det greit. Skulle bare sove der for natten. Manglet kjøleskap etter vår mening med tanke på små barn. Ankom hotellet etter liseberg besøk kl 2330. Sultne, men ingen butikker åpne og hotellet hadde ikke noe å tilby. Ellers grei plassering i forhold til byen. Frokosten var grei. Savnet en bedre kaffe, men hadde ellers greit utvalg. Pluss for kyllingpølser! Barna elsket det!

Svar fra eier

10. desember 2022

Stort tack för din fina recension! /Cecilia, Front Desk

Les mere

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.8.003 27
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.