Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel™ 11 Gøteborg ,  Sverige

Quality Hotel™ 11

Gøteborg,  Sverige

Quality Hotel 11 og Eriksbergshallen ligger vakkert til ved Gøteborgs havn, med utsikt over vannet. Her finnes alle event- og konferansemuligheter. Hotellet preges av arkitektur, spennende kunst og skandinavisk design.

Quality Hotel™ 11 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
8,2
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

8,2
av 10
Vurdering av Quality Hotel™ 11

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2026

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2026.

Frokost

Når du bor hos oss er en smakfull frokost med flere økologiske alternativer alltid inkludert.
Gluten- og laktosefrie alternativer er selvfølgelig tilgjengelige. Hvis det er noe du ikke finner eller noe du mangler, er vi alltid der for å hjelpe deg.

Lunsj

Velkommen til Eriksbergshallen, hvor vi på vanlige dager serverer dagens lunsj mandag – fredag ​​mellom 11.30 – 13.30.

Lørdag lunsj

I vår restaurant The Social Bar & Bistro har vi også åpent på lørdager mellom 12:00 og 15:00 for lunsj. Vi serverer en stor salatbuffet samt dagens suppe, og du kan også bestille dagens kjøtt eller fisk. Kaffe og kake er inkludert i prisen.

Brunsj

Hjertelig velkommen til å nyte en virkelig deilig søndagsbrunsj som serveres i The Social mellom 12.00 - 15.00. På buffeten er det focaccia, croissant, pan pizza, smoothie, ostepai, salater, pålegg, røkt laks, roastbiff, eggerøre, bacon, amerikanske pannekaker, kyllingvinger, eplekake, fruktsalat, mini muffins med mer og mer. Buffeen kan også suppleres med hovedretter som: Sliders, Egg benedict, Moules Frites og Entrécote.

Åpningstider

Restauranter

A la carte - The Social Bar & Bistro
Mandag - lørdag: 17.00 - 23.30

Kjøkkenet stenger 30 minutter før stengetid.

For å bestille bord: Ønsker du å bestille bord, klikk her eller send en e-post till eriksberg@socialbarbistro.se

Våre fasiliteter har varierende åpningstider i ferier og enkelte langhelger. Ta kontakt med hotellet for aktuelle åpningstider.

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.1.018 27
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.