Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Collection® Hotel Mektagonen Gøteborg ,  Sverige

Clarion Collection® Hotel Mektagonen

Gøteborg,  Sverige

På Clarion Collection Hotel Mektagonen har du gangavstand til Göteborgs mest kjente og besøkte attraksjoner, som for eksempel Liseberg, Svenska Mässan og Scandinavium. Her får du bo på elegante og store rom. Fika og kveldsmat er inkludert i prisen!

Clarion Collection® Hotel Mektagonen 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
8,7
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

8,7
av 10
Vurdering av Clarion Collection® Hotel Mektagonen

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

Velkommen til Clarion Collection Hotel Mektagonen, et hotell som ligger perfekt plassert i Göteborg. Her får du bo i store og lyse rom, mange med kjøkken og noen har til og med egen badstue. Her er det gangavstand til Svenska Mässan og Liseberg. Romprisen inkluderer både frokost, fika og kveldsmat.

Hotellets plassering

Med trikken tar det mindre enn fem minutter å komme seg til Svenska Mässan, Ullevi, Scandinavium, Liseberg, Universeum og Världskulturmuseet. Du finner en holdeplass rett utenfor hotellet. Det går også fint å ta seg frem til fots. Uansett hva du ønsker å gjøre i Göteborg, kan du spørre i resepsjonen, der vi hjelper deg med tips og ideer.

166 store og lyse hotellrom

Clarion Collection Hotel Mektagonen gir rom for både varme og personlig service. Rommene er mellom 17 og 60 kvm. De fleste av rommene har kjøkken, og noen har til og med egen badstue. Hvis du bor på hotellets Deluxe-rom, har du tilgang til en terrasse med utsikt over hele Göteborg. Med gangavstand til Svenska Mässan og Liseberg er dette det perfekte valget for både forretningsreisende og familier.

Mat og drikke

Det er dekket til frokost, fika og kveldsmat hver dag, og dette er inkludert i romprisen. Les mer om matkonseptene våre her! I lobbyen finner du hotellets kafé, som er åpen døgnet rundt, og en lobbykiosk som selger drikke, snacks og hygieneartikler. I bygningen er det dessuten en matbutikk.

Mosjon og trening

Hvis du ønsker noe aktivt, ligger Nordic Wellness Almedal, et av Göteborgs største treningssentre, i hotellbygningen. Når du er gjest hos oss, får du trene gratis. Snakk med dem i resepsjonen for mer informasjon. Hvis du heller vil komme deg ut i frisk luft, er det også en joggerute/lysløype i nærheten.

Mulighet til å lage mat
Clarion Collection Hotel Mektagonen er perfekt for deg som vil lage eller varme din egen mat. 142 av 166 rom har eget kjøkken/kjøkkenkrok. Du kan leie kjøkkenutstyr i resepsjonen for 300 SEK. Gjester som bor mer enn 5 netter kan låne kjøkkenutstyr uten ekstra kostnad.

Kontakt

  • Falkenbergsgatan 3 412 85 Gøteborg , Sverige

Finne frem til hotellet

Buss eller trikk

Det er holdeplass for flere ulike linjer rett utenfor hotellet.

Fra Göteborg Landvetter Airport

22 km, ca. 20 minutter med bil

Taxi

Vi anbefaler Taxi Göteborg, +46 31 650 000

Om Clarion Collection Hotel Mektagonen

Antall rom

166

Antall konferanserom

6 stk - opptil 60 personer

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.11.002 22
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.