Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Møt oss

Gävle Sverige

1 hotell passer ditt søk

Forsøk en annen destinasjon

Møter og konferanse i Gävle

Bestill konferanse-, event- eller festlokale på sentrale Clarion Hotel® Winn, midt i Gävle. Hotellet har flere konferanselokaler og møterom å velge mellom, med byens severdigheter rett rundt hjørnet og kort avstand til Gävle sentralstasjon.

Som Gävles største konferansehotell har Clarion Hotel Winn lang erfaring med å arrangere møter og konferanser av alle størrelser. Halvparten av konferanselokalene finner du på hotellet, mens den andre halvparten ligger 150 meter unna i et eksternt konferanseanlegg. Mulighetene er mange, enten dere samles til styremøtet, kick-offet eller en viktig presentasjon.  

Med sentral beliggenhet midt i sentrum passer Clarion Hotel Winn også perfekt til private eventer og arrangementer, som bryllup, fester og utstillinger. Hvorfor ikke arrangere bursdagsbrunsjen eller vorspielet til utdrikningslaget på restauranten Brasserie Absint?

Pass på å slappe av i hotellets relaxavdeling etter en dag full av brainstorming og møter. Ta noen avslappende svømmetak i bassenget og bestill en deilig behandling, så føler du deg garantert som ny før kveldens aktiviteter på byen. Gävles tilbud og severdigheter ligger rett rundt hjørnet. Spaser langs Gamla Stans gater i koselige kvartaler der den vakre arkitekturen bidrar til atmosfæren, eller gjør deg kjent med byens historie og besøk Fängelsemuséet eller Järnvägsmuséet. Fra hotellet er det heller ikke langt til Gävleån som renner gjennom byen. Ta Kungsbron over vannet, så ser du Gävle slott, og om du er her i desember må du ikke gå glipp av Gävles største kjendis, Gävlebocken, som innvies på Slottstorget hvert år.  

Med konferansen på Clarion Hotel Winn er det kort avstand til Gävle sentralstasjon, som ligger ca. 750 meter unna, mens det tar ca. 1, 5 timer å reise til Arlanda Airport, som er den nærmeste flyplassen.

Les mindre
1 hotell passer ditt søk
Det var mange!

Det oppstod et problem med sendingen av din forespørsel. Vennligst prøv igjen senere.

Men vi kontakter deg gjerne for å se om vi kan ordne noe som passer dine behov

Fyll i

Navn

Feil i e-postadresse

Feil i telefonnummer

Meldingen er sendt

3.2.11.002 26
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.