Problemer med å booke avtalepriser

Før øyeblikket har vi problemer med noen av våre avtalepriser. Kontakt kundeservice hvis du ikke får booket hotellrom til bedriftsavtalepris. Kundeservice har en magic touch som kan fikse det for deg! Beklager ulempen.

Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel™ Galaxen Borlänge ,  Sverige

 • Teglfasaden på Quality Hotel Galaxen i Borlänge
 • Sittegrupper og parasoll på terrassen på Quality Hotel Galaxen i Borlänge
 • Show og middag i eventlokalet Stora Björn på Quality Hotel Galaxen i Borlänge

Quality Hotel™ Galaxen

Borlänge,  Sverige

Quality Hotel Galaxen ligger sentralt i Borlänge i hjertet av Dalarna. Hotellet har stor konferanseavdeling, hjemmekoselig restaurant og bredt underholdningstilbud. Hotellet egner seg godt til både privat- og bedriftsreise.

Quality Hotel™ Galaxen 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Frokost

Frokosten er dagens viktigste måltid. Quality Hotel Galaxen er stolte over vår frokostbuffet, hvor vi tilbyr frokost med et utvalg økologiske produkter.

Frokost serveres

Mandag - fredag: 06.30 - 09.30
Lørdag - søndag: 07.00 - 10.00

Åpningstidene for våre restauranter kan variere i ferier og utvalgte helger. Kontakt hotellet for aktuelle åpningstider under ditt opphold.

Parkering

Utenfor inngangen er det et parkeringsområde som koster 75 SEK/døgn, vi har også en garasje der biler kan stå for 250 SEK/døgn. For deg med elbil har vi parkeringsplasser for 250 SEK/døgn.

På andre siden av hotellbygningen er det en parkeringsplass. Her har du mulighet til å parkere gratis, så lenge det er ledige plasser.

Treningsrom

Hold deg i form i Quality Hotel Galaxens moderne treningsrom med alt av treningsapparater. Her finnes blant annet tredemølle, romaskin, manualer og en sykkel med datamaskin, som gjør at du kan "delta" i Tour de France.

Åpningstider

Mandag - søndag: 06.00 - 21.00

Åpningstidene for våre fasiliteter kan variere i ferier og utvalgte helger. Kontakt hotellet for aktuelle åpningstider under ditt opphold.

 • Boblebad med utsikt i relaxavdelingen Polaris på Quality Hotel Galaxen i Borlänge

Relax

Vår relaxavdeling, Polaris ligger på toppen av hotellet, og har en fantastisk oversikt over Borlange. Her finnes separat badstu for damer og herrer samt boblebad.

Åpningstider

Mandag - søndag: 10.00 - 21.00

Åpningstidene for våre restauranter kan variere i ferier og utvalgte helger. Kontakt hotellet for aktuelle åpningstider under ditt opphold.

Dyrevennlig

Ta med din beste venn på reisen! Hos oss er kjæledyr velkommen. Prisen for din venn er 300 SEK per besøk, har du med flere firbente venner er prisen 400 SEK per besøk. Dersom du har førerhund og viser frem beviset, koster det ingenting i tillegg. Ikke glem å gi oss beskjed når du booker oppholdet ditt slik at vi kan sikre deg et av våre dyrevennlige rom.

Gratis Wifi

Alle Quality Hotel Galaxens hotellrom har inkludert trådløst internett. Ta kontakt med resepsjonen for innloggingsinformasjon.

Andre tjenester

 • Gratis WiFi
 • Heis
 • TV
 • Konferansesenter
 • Kopimaskin
 • Restaurant
 • Ismaskin
 • 100 % røykfritt hotell

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.13.005 21
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.