Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Aronsborg Konferenshotell Bålsta ,  Sverige

Aronsborg Konferenshotell

Bålsta,  Sverige

Aronsborgs Konferenshotell er et rendyrket møte- og konferanseanlegg, med vakker beliggenhet ved Mälarens strand i Bålsta. Fra Stockholm, Uppsala og Arlanda flyplass tar det deg mindre enn en time å nå oss. Vi har 388 sengeplasser og 22 konferanselokaler.

Aronsborg Konferenshotell 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
8,5
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

8,5
av 10
Vurdering av Aronsborg Konferenshotell

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

På Aronsborg finnes det flere restaurantmiljøer i ulike størrelser. Vil du organisere middag for 2 personer, eller 500 personer? Vi ordner begge deler.

Konferansemenyer

Vi tilbyr en rekke spennende middags- og buffetmenyer utover vår vanlige konferansemiddag. Våre utdannede sommelierer kommer gjerne med forslag til passende drikke til maten.

Mälaren

Restaurant Mälaren er vårt største restaurantmiljø med plass til opp til 380 gjester sittende ved duket bord. Her serveres vår prisbelønte frokostbuffet, vår populære lunsj og de fleste av gjestenes middager.

Mälarviken

I Restaurant Mälarviken er det plass til opp til 24 personer rundt et sosialt og trivelig community table. Lokalet ligger rett ved siden av Restaurant Mälaren. Her kan du nyte en deilig middag med utsikt over innsjøen. 

Bakeri & sjokoladebutikk

Velkommen til vårt Bakeri & Chokladeri – Aronsborgs hjerte. Her kan du fika, se når vi baker vårt brød og kjøpe sjokolade. Det er også i disse lokalene vi arrangerer våre populære sjokoladesmaksprøvinger. Her er det sitteplasser for opp til 80 personer til middag. Herfra nås også vår store takterrase, hvor kveldens aperitiff kan nytes sammen med vakker utsikt over Mälaren. 

Terrassen

Hva sier du til middag ute i det fri? Vår takterrase er et koselig område med fine sittegrupper, god plass og skygge mot solen. Her er det plass til opp til 250 personer til mingling, og sitteplasser for opp til 96 personer til middag. Perfekt for en kaffepause, aperitiff, krepsefest eller grillbuffe når været er bra. 

Nattklubben

I Crillo Nightclub får du den perfekte kveld med kolleger og venner. Her er det musikk, dansegulv, bar, lounger, biljard, bordfotball og shuffle board. Det er sitteplasser til 200 gjester, og ved siden av ligger Chocolate Lounge, Chocolate Bar og Pool & Relaxavdelingen.

Chocolate Bar

Vår bar Chocolate Bar – som faktiskt ligner på en sjokoladekake – er det naturlige samlingsstedet etter en konferansedag på Aronsborg. Baren ligger ved siden av Crillo Night Club , Event Court, Vinterträdgården og Pool- og Relaxavdelingen.
Her er det god plass til å henge i baren, eller slappe av i deilige lenestoler med utsikt over hagen i Mälaren. 

Det er mulighet for å avskjerme, møblere med ståbord og servere buffé, sette opp en mindre scene for underholdning, åpne opp til terrassen utenfor og skifte farge på bardisken.

Information

NB! Alle helger har vi 18 år aldergrense.
Barn er velkommen på utvalgte datoer.
Ta kontakt med hoteller for mer informasjon  info@aronsborg.se.

 

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.8.003 27
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.