Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Copperhill Mountain Lodge Åre ,  Sverige

Copperhill Mountain Lodge

Åre,  Sverige

Copperhill Mountain Lodge er et alpint designhotell i Åre som tilbyr overnatting, konferanser og opplevelser. Nyt prisbelønt spa, lokal mat og avslappende hytteliv på hotellet. Rett utenfor venter Åres skibakker, turstier og storslagne utsiktspunkter.

Copperhill Mountain Lodge 4,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
6,7
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

6,7
av 10
Vurdering av Copperhill Mountain Lodge

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2026

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2026.

Restaurantene på Copperhill Mountain Lodge i Åre ble utformet med inspirasjon fra omgivelsene våre, historien her og tradisjonell håndverkskunnskap – med andre ord av naturen og menneskene. Vi bruker bærekraftig produserte råvarer, gjerne fra skogene, engene og innsjøene rundt Årefjellene.

Restaurant Niesti

Spisesalen vår heter Niesti, og her får du servert frokost og middag i et avslappende miljø. Velkommen hit etter en aktiv dag på fjellet, og nyt vellaget mat med røtter i svenske og europeiske mattradisjoner. Bestill gjerne vår toretters meny, som varierer hver dag og uke.

Vaajese - lokal meny

For en ekstra fjellnær opplevelse anbefaler vi vår lokale meny Vaajese, oppkalt etter det sydsamiske ord for "sagn". her har hver rett en historie å fortelle, fra opprinnelse via forberedelse til servering. Vi serverer en seksretters meny på lokale råvarer, som varierer fra dag til dag. Menyen må bestilles minst en dag i forveien.

Fireside Lounge & Bar

Fireside er loungebaren vår i hjertet av hotellet. Kryp opp i en myk lenestol og nyt den herlige stemningen. Her serveres cocktails, vin på glass og et bredt sortiment av øl fra hele verden. Her serverer vi også mat, småretter, ost og delikatesser fra vår lille deli.

Festsal

For bankett eller fest er det mulig å booke vår festsal Coppermine Co.

Åpningstider

Frokost

Alle dager: 07.30 - 10.00

Lunsj

Alle dager: 12.00 - 14.00

Småretter og kaffe

Alle dager: 11.00 - 01.00

Bar

Alle dager: 11.00 - 01.00

Middag

Alle dager: 17.00 - 23.00

Våre fasiliteter har varierende åpningstider om vår/sommer/høst. Ta kontakt med hotellet for aktuelle åpningstider.

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.2.003 26
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.