Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel™ Prinsen Trondheim ,  Norge

Quality Hotel™ Prinsen

Trondheim,  Norge

Velkommen til Quality Hotel™ Prinsen! Hotellet har beliggenhet i hjertet av Trondheim sentrum, og er vår nye storstue. Hotellet har en stor nyoppusset konferanseavdeling og flere spennende restauranter.

Quality Hotel™ Prinsen 0 5
Vurdering fra TripAdvisor  

I byen som ofte blir omtalt som Norges mest rocka by, nemlig Trondheim, kan du sjekke inn på Quality Hotel™ Prinsen. Hotellet har perfekt beliggenhet for konferanser, utflukter og ikke minst matopplevelser. Liker du å bo midt i sentrum av alt som skjer? Flaks for oss! For når du bor på Quality Hotel™ Prinsen, kan du gå tørrskodd fra rom til kurs, selskapslokaler, restauranter, pub og barer.

Vår nye storstue i Trondheim

Quality Hotel™ Prinsen er lokalisert midt i hjertet av Trondheim har du alt du trenger for å få et komfortabelt opphold og en god natts søvn. I tillegg til hotellets supersentrale beliggenhet, er rommene designet med komfort og funksjonalitet for øyet. 

Våre restauranter og barer

Hvor enn du snur deg i resepsjonen, finner du koselige spisesteder og barer med en helt spesiell atmosfære. Forbi en buet inngang kledd i teglstein, inviteres du inn i Trondheims eldste pub, Kieglekroa. Siden 1962 har Kieglekroa vært møteplassen for trøndere og oppdagere fra hele verden.

Når appetitten vekkes, står vår restaurant, Emilies Eld, klar med delikate retter fra et moderne kjøkken med norske råvarer. Kjøtt og fisk tilberedes over grillen for å få frem de karakteristiske smakene du elsker! 2-, 3- eller 5-retter? Hva enn du velger, dette er stedet hvor du bare lener seg tilbake og lar maten spille hovedrollen.

Egon Restaurant, ligger også direkte tilknyttet hotellet. Med et bredt utvalg i lunsj- og middagsretter, finner du garantert noe for hele familien. 

Møteplassen i Trondheim

Det er i møtet mellom mennesker magi oppstår og store ideer blir født. Som et av Trondheims største konferansesenter, er Quality Hotel™ Prinsen et naturlig førstevalg for alle typer konferanser, møter og arrangementer. Våre konferansefasiliteter gir deg unike og fleksible løsninger hva gjelder teknologi, lyd, lys og bilde. Med gangavstand til byens imponerende severdigheter og matopplevelser under samme tak, ligger alt til rette for en innholdsrik og smakfull konferanse.

Over to plan finner du 14 møterom og saler med romslige pauseområder hvor det bugner godbiter som gir deg akkurat den energien du trenger. Våre møteeksperter på servicekontoret står alltid klar til å hjelpe deg dersom du skulle trenge det. Visste du forresten at popcorn, softis og kaffe alltid er inkludert når du har konferanse hos oss?

Treningsrom

For de som mener at avkobling er synonymt med å brenne kalorier, har vi et treningsrom med styrkeapparater som er åpen fra tidlig på morgenen til sent på kvelden. Eller hvorfor ikke ta byvandringen samtidig med løperunden? Trondheim bugner av kulturopplevelser, restauranter og historiske omgivelser som bare venter på å bli oppdaget.

Opplev Trondheim

Straks du begynner å vandre rundt i Trondheims gater, kjenner du på et historisk sus som kan vekke nysgjerrighet hos alle og enhver. Arkitektur og stemning bærer preg ulike tidsepoker, godt ivaretatt og i harmoni med dagens byutvikling. Alt fra Nidelva til byens diamant - Nidarosdomen, inviterer deg med på en kameravennlig tidsreise som må oppleves. Våre beste tips i Trondheim kan du lese mer om her.

Kontakt

  • Kongens gate 30 7012 Trondheim , Norge

Finne frem til hotellet

Tog

Tog til Trondheim sentralstasjon, hotellet ligger rundt 600 meter unna.

Flybuss

Flybussen stopper 20 meter fra hotellet.

Taxi

Vi anbefaler Trønder Taxi Telefon +47 07373

Om Quality Hotel Prinsen

Antall rom

122

Antall møterom

14

Avstand til flyplass

32 km unna Trondheim Lufthavn Værnes

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.13.011 23
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.