Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel™ Augustin Trondheim ,  Norge

Se alle hotell i Trondheim, Norge

Quality Hotel™ Augustin

Trondheim,  Norge

Quality Hotel Augustin har en lang og rik historie helt tilbake til 1915. Hotellet ligger veldig sentralt til ved Trondheim Torg med sine 136 rom og egen konferanseavdeling med mulighet for arrangementer og selskaper.

Quality Hotel™ Augustin 3,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
8,3
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

8,3
av 10
Vurdering av Quality Hotel™ Augustin

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

Vurdering fra TripAdvisor

3,5
562 vurderinger
3,5
Rom
4
Renslighet
3,5
Verdi
4,5
Sted
3,5
Sovekvalitet
4
Service
3

God beliggenhet. Ok hotell.

30. april 2024, Midsund, Norge, KarsteinO

God beliggenhet. Ok hotell. Dårlig/utslitt seng og stol på rommet. Ingen mulighet for å senke temperatur på rommet uten å slippe inn mye støy fra gaten utenfor.

God beliggenhet. Ok hotell. Dårlig/utslitt seng og stol på rommet. Ingen mulighet for å senke temperatur på rommet uten å slippe inn mye støy fra gaten utenfor.

Svar fra eier

2. mai 2024

Tusen takk for at du deler, Karstein. Sommervarmen kom tidlig i år, og aircondition hadde nok vært midt i blinken disse dagene her. Heldigvis er ventilasjonen oppgradert som gir bedre luftkvalitet på rommene. Beliggenheten har nok sine fordeler og ulemper. Midt på torget, så vil det kunne være litt mer støy. Spør oss gjerne om et rom mot bakgården neste gang, så skal vi gjøre det vi kan for å innfri ønsket :)

Les mere
4

Mye kvalitet for pengene!

6. april 2024, , Emil N

Ønsker du en god seng og ett deilig inneklima velger du dette hotellet, gratis wifi og cromcast på hotellrommets TV, standard rommene er ikke for store men godt utnyttet, frokost inkludert med ett hel…

Ønsker du en god seng og ett deilig inneklima velger du dette hotellet, gratis wifi og cromcast på hotellrommets TV, standard rommene er ikke for store men godt utnyttet, frokost inkludert med ett helt ok utvalg, plusspoeng at man kan åpne vinduene på rommet på skrå og slippe inn frisk luft uten at ventilasjonen løper løpskt, lyse og mørke bleningsgardiner så man får det lystett om natten, perfekt beliggenhet på torget i Trondheim med kort avdtand til det meste. Hyggelige og serviceinnstillte ansatte som strekker seg langt for at du som gjest skal ha det bra. Meget fornøyd etter oppholdet, kommer med stor sandynlighet igjen.

Svar fra eier

8. april 2024

Hei, Så fantastisk hyggelig lesning, tusen takk for at deler med oss og andre :) Beliggenheten er uslåelig, og godt å se at du fikk en god natt søvn midt i sentrum! Kom gjerne tilbake neste gang du besøker Trondheim, så skal vi gjøre det vi kan for at oppholdet blir like bra. Vi gleder oss allerede :)

Les mere
3

Sentralt og trivelig

4. mars 2024, , bizniztrips

Et eldre hotell i Trondheim, men godt vedlikeholdt. Rengjøringen er bra, og standarden på rommene er helt ok. Litt slitt i gangene, og noe gammelt interiør her og der. Men totalt sett veldig greit. Tr…

Et eldre hotell i Trondheim, men godt vedlikeholdt. Rengjøringen er bra, og standarden på rommene er helt ok. Litt slitt i gangene, og noe gammelt interiør her og der. Men totalt sett veldig greit. Trivelig betjening og god frokost. Har bodd her mange ganger, kommer gjerne tilbake.

Svar fra eier

4. mars 2024

Tusen takk for at du deler, det setter vi stor pris på. Alltid hyggelig å lese at gjester har hatt det bra hos oss, og kommer tilbake. Vi gleder oss allerede til å ønske deg velkommen igjen, håper det ikke blir for lenge til :)

Les mere
4

Koselig hotell

15. november 2023, Lillestrøm, Norge, 86jonasberg

Veldig koselig hotell med veldig bra service. Maten her hadde veldig bra kvalitet, og bra utvalg. Rommene er store nok og har bra komfort. Koselig lobby ved resepsjonen. Hotellet har veldig bra beligg…

Veldig koselig hotell med veldig bra service. Maten her hadde veldig bra kvalitet, og bra utvalg. Rommene er store nok og har bra komfort. Koselig lobby ved resepsjonen. Hotellet har veldig bra beliggenhet og greie priser også. Man får det man betaler for.

Svar fra eier

16. november 2023

Tusen takk for at du deler, Jonas! Fantastisk å se at du er fornøyd med oppholdet hos oss, og setter stor pris på skryt. Ikke vent for lenge med å besøke oss igjen, vi gleder oss allerede :)

Les mere
3

Helt ok kjempesentralt i Trondheim

4. september 2023, Bodø, Norge, r0ald0vidi

Kjempeflott beliggenhet midt i sentrum. Helt ok, men ganske gjennomsnittlig. Ok rom og ok mat. Stive priser, men vi var uheldige med sen booking og at det var helg og mange,arrangementer i byen. Ok fr…

Kjempeflott beliggenhet midt i sentrum. Helt ok, men ganske gjennomsnittlig. Ok rom og ok mat. Stive priser, men vi var uheldige med sen booking og at det var helg og mange,arrangementer i byen. Ok frokost. Hyggelige ansatte og ok service. Gode parkeringsmuligheter ved Løitenhaven få minutter fra hotellet.

Svar fra eier

6. september 2023

Takk for at du deler deres opplevelse. Man får alltid litt bedre priser ved å være tidlig ut, og i helgen var det helt fullt i Trondheim. Flott å se at dere stort sett er fornøyd med besøket, og har hatt det fint hos oss. Tusen takk for besøket, og kom gjerne tilbake om ikke så alt for lenge :)

Les mere

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.11.002 22
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.