Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel™ Augustin Trondheim ,  Norge

Se alle hotell i Trondheim, Norge

Quality Hotel™ Augustin

Trondheim,  Norge

Quality Hotel Augustin har en lang og rik historie helt tilbake til 1915. Hotellet ligger veldig sentralt til ved Trondheim Torg med sine 136 rom og egen konferanseavdeling med mulighet for arrangementer og selskaper.

Quality Hotel™ Augustin 3,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Vurdering fra TripAdvisor

3,5
546 vurderinger
3,5
Rom
4
Renslighet
4
Verdi
4,5
Sted
3,5
Sovekvalitet
4
Service
3

Ok hotel, but not everyone knows their job.

22. mai 2023, Opphaug, Norge, gr0berg

Sentralt hotell midt i Trondheim sentrum. God frokost og rent rom. Men det er ikke mange ganger jeg har sjekket inn på et hotell uten å bli ønsket velkommen. Medlemsfordeler uteble også. Dette er jo e…

Sentralt hotell midt i Trondheim sentrum. God frokost og rent rom. Men det er ikke mange ganger jeg har sjekket inn på et hotell uten å bli ønsket velkommen. Medlemsfordeler uteble også. Dette er jo enkelt å gjøre noe med!

Svar fra eier

23. mai 2023

Hei, Tusen takk for at du deler din opplevelse, og leit å se at du ikke ble godt møtt i vår resepsjon. Det er veldig leit, og slik ønsker vi selvfølgelig ikke å fremstå. Beklager så mye! Jeg ser dessverre ikke bookingen din her, men ta kontakt med resepsjonen så skal vi ihverfall få sikret at dine bonuspoeng blir registrert. Igjen, beklager så mye!

Les mere
2

Anbefales ikke på jobbtur

15. april 2023, Stathelle, Norge, Anine K

Ikke dra på dette hotellet hvis du ønsker voksentid. Er på jobb her i helgen, og ikke nok med at buffeten på hotellet fredag kveld er tacobuffet med 170 ungdommer på fotballstevne, men lørdag kveld er…

Ikke dra på dette hotellet hvis du ønsker voksentid. Er på jobb her i helgen, og ikke nok med at buffeten på hotellet fredag kveld er tacobuffet med 170 ungdommer på fotballstevne, men lørdag kveld er det masse barnebråk i hotellbaren, som da ligger i lobbyen. Barnefamilie med McDonaldsmat, skateboard og dart - og ingen sier noe. Rommet er bittelite, så der kan man ikke være. Spurte om strykejern og strykebrett, og på strykerommet var det et strykebrett som var så oppbrukt at klærne fikk rutemønster fra metallnettingen. Betjeningen er forsåvidt hyggelig, og frokosten var god.

Svar fra eier

16. april 2023

Hei, Takk for tilbakemeldingen, vi hadde nok litt flere barn her i helgen enn normalt. Ble skjorten din ødelagt når du benyttet strykejernet så ta gjerne direkte kontakt med oss. Slik skal det selvfølgelig ikke være. Ha en strålende uke, og kom gjerne tilbake.

Les mere
3

Greit hotel med sentral beliggenhet .

18. november 2022, Bærum, Norge, janmh2014

Hotellet ligger sentralt i sentrum av Trondheim. Lobbyen er litt upersonlig og appellerer ikke helt. Rommet var litt lite men greit, med god seng. Kun en stol og et lite arbeidsbord.Tv hadde kun et be…

Hotellet ligger sentralt i sentrum av Trondheim. Lobbyen er litt upersonlig og appellerer ikke helt. Rommet var litt lite men greit, med god seng. Kun en stol og et lite arbeidsbord.Tv hadde kun et begrenset tv kanaler, men dekker NRK og tv 2. baderom var svært lite med noe svak belysning. Frokost var god med bra utvalg og hyggelig betjening. Synes prisen var for stiv i forhold til rom kvalitet/ opplevelse.
Les mere
3

God mat, hyggelig personale og middels rom

3. november 2022, , larsj898

Slitent rom, bad i 1990- talls stil, grei seng, men hyggelig personale gjorde oppholdet til en ok hotellopplevelse . Maten var meget god med rikelig frokost~- og lunsjbuffé og god middag. Møteromsavd…

Slitent rom, bad i 1990- talls stil, grei seng, men hyggelig personale gjorde oppholdet til en ok hotellopplevelse . Maten var meget god med rikelig frokost~- og lunsjbuffé og god middag. Møteromsavdelingen helt ok og middels. Noe støy fra byggearbeider i områder.

Svar fra eier

6. november 2022

Hei, Tusen takk for at du deler din opplevelse med oss. Hyggelig å se at du har fått god servering, og stort sett fornøyd. Møteromsavdelingen er snart ferdig med renovering, vi mangler bare litt møbler. Det er dessverre litt leveranseutfordringer. Dessverre noe bygningsstøy i forbindelse med åpning av restaurant i samme bygg. Vi gleder oss til det står ferdig, og blir et godt tilbud til våre gjester :) Ha en fin dag, og velkommen igjen!

Les mere
4

Hyggelig Dametur

24. oktober 2022, , Hege B

Veldig hyggelig personale, god frokost og veldig sentralt. Bonus med gratis kaffe og sofagrupper i resepsjonen - hyggelig område. Vi var mange på tur og stort sett alle var fornøyde, noe lyder av fest…

Veldig hyggelig personale, god frokost og veldig sentralt. Bonus med gratis kaffe og sofagrupper i resepsjonen - hyggelig område. Vi var mange på tur og stort sett alle var fornøyde, noe lyder av festligheter i gatene må man nok beregne i helgene hvis man har vinduet den veien.

Svar fra eier

25. oktober 2022

Hei Hege B, Herlig å se at dere har hatt det bra på dametur. Vi har topp beliggenhet med tanke på mat og shopping, så håper dere fikk gjort litt av alt :) Tusen takk for at du deler, og ikke vent for lenge til neste tur. Velkommen igjen :)

Les mere

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.1.9.007 21
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet.

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in, you will have to start over.