Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel™ Augustin Trondheim ,  Norge

Se alle hotell i Trondheim, Norge

Quality Hotel™ Augustin

Trondheim,  Norge

Quality Hotel Augustin har en lang og rik historie helt tilbake til 1915. Hotellet ligger veldig sentralt til ved Trondheim Torg med sine 136 rom og egen konferanseavdeling med mulighet for arrangementer og selskaper.

Quality Hotel™ Augustin 3,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
7,6
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

7,6
av 10
Vurdering av Quality Hotel™ Augustin

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

Vurdering fra TripAdvisor

3,5
557 vurderinger
3,5
Rom
4
Renslighet
3,5
Verdi
4,5
Sted
3,5
Sovekvalitet
4
Service
4

Koselig hotell

15. november 2023, Lillestrøm, Norge, 86jonasberg

Veldig koselig hotell med veldig bra service. Maten her hadde veldig bra kvalitet, og bra utvalg. Rommene er store nok og har bra komfort. Koselig lobby ved resepsjonen. Hotellet har veldig bra beligg…

Veldig koselig hotell med veldig bra service. Maten her hadde veldig bra kvalitet, og bra utvalg. Rommene er store nok og har bra komfort. Koselig lobby ved resepsjonen. Hotellet har veldig bra beliggenhet og greie priser også. Man får det man betaler for.

Svar fra eier

16. november 2023

Tusen takk for at du deler, Jonas! Fantastisk å se at du er fornøyd med oppholdet hos oss, og setter stor pris på skryt. Ikke vent for lenge med å besøke oss igjen, vi gleder oss allerede :)

Les mere
3

Helt ok kjempesentralt i Trondheim

4. september 2023, Bodø, Norge, r0ald0vidi

Kjempeflott beliggenhet midt i sentrum. Helt ok, men ganske gjennomsnittlig. Ok rom og ok mat. Stive priser, men vi var uheldige med sen booking og at det var helg og mange,arrangementer i byen. Ok fr…

Kjempeflott beliggenhet midt i sentrum. Helt ok, men ganske gjennomsnittlig. Ok rom og ok mat. Stive priser, men vi var uheldige med sen booking og at det var helg og mange,arrangementer i byen. Ok frokost. Hyggelige ansatte og ok service. Gode parkeringsmuligheter ved Løitenhaven få minutter fra hotellet.

Svar fra eier

6. september 2023

Takk for at du deler deres opplevelse. Man får alltid litt bedre priser ved å være tidlig ut, og i helgen var det helt fullt i Trondheim. Flott å se at dere stort sett er fornøyd med besøket, og har hatt det fint hos oss. Tusen takk for besøket, og kom gjerne tilbake om ikke så alt for lenge :)

Les mere
2

Greit hotell, manglende rengjøring og service.

28. august 2023, Gran Canaria, Spania, NorthStar46699720718

Helt greit rom, men de hadde glemt å vaske vadet når jeg kom. Sa fra i resepsjonen og hun ble med opp og tok ut skitne håndklær. Jeg gikk ut for kvelden og når jeg kom tilbake var det ingen som hadde…

Helt greit rom, men de hadde glemt å vaske vadet når jeg kom. Sa fra i resepsjonen og hun ble med opp og tok ut skitne håndklær. Jeg gikk ut for kvelden og når jeg kom tilbake var det ingen som hadde vasket eller tømt bosset på badet. Det holdt visst å ta ut håndklærne.

Svar fra eier

30. august 2023

Hei, Så leit å se at vi ikke har løst dette bra, og vi skulle selvfølgelig sjekket at rommet var rent. Beklager så mye, det har nok skjedd en menneskelig svikt i klarmeldingen.

Les mere
3

Skuffet

20. juni 2023, Bergen, Norge, ChristinHM

Etter å ha bodd på flere Quality hotel og vært fornøyd, var dette en stor skuffelse. Positivt: Beliggenheten er flott, frokosten er veldig bra, servicen i frokostsalen er veldig hyggelig, blomsterpo…

Etter å ha bodd på flere Quality hotel og vært fornøyd, var dette en stor skuffelse. Positivt: Beliggenheten er flott, frokosten er veldig bra, servicen i frokostsalen er veldig hyggelig, blomsterpottene utenfor inngangen er flotte. Negativt: Veldig nedslitt inntrykk fra man setter en fot innenfor døren. Bygget/ byggene er gamle, men litt maling og vask hadde sikkert hjulpet på førsteinntrykket. Heisen skriker etter litt overflatebehandling. Rommet i fjerde etasje (standard dobbeltrom) hadde ok størrelse. Badet hadde ok størrelse, og var nok rent. Men det er veldig, veldig slitt over alt. Sparedusj er sikkert ok, selv om det ikke er min favoritt, men hvorfor ikke spandere skikkelig dopapir på gjestene? Ny TV på veggen- tror mange har stanget i den på veg inn eller ut av badet. To steder å lade mobil- ta med tre meter ladekabel. Enten- trekk ut støpselet til TVen og bruk den, eller kryp under skrivebordet. Dårlig luft på rommet, måtte ha åpent vindu. Veldig varmt da vi var der. Mye bråk fra gaten nedenfor, inkludert piping fra overgangsfelt. Kommer ikke til å bo her igjen, da det er fullt mulig å få et mye bedre rom for samme prisen i Trondheim. Men- igjen- frokosten var veldig bra!

Svar fra eier

21. juni 2023

Hei, Så utrolig leit å se at du ikke likte det hos oss. Det er vi veldig lei oss for. Vi har renovert hotellet i ulike perioder, og noen av rommene trenger nok litt ekstra kjærlighet. Disse er neste ut, og det gleder vi oss til. Normalt toalettpapir skal det dog være på alle rom. Vi bruker 3 lags fra Tork. Flott å se at du likte frokosten vår, takk for at du nevner det. Tusen takk for at du deler din opplevelse, og ønsker deg en riktig god sommer!

Les mere
4

Et godt opphold med god mat, hyggelig personale og god beliggenhet

9. juni 2023, Jessheim, Norge, Confess

Hotellet ligger midt i sentrum med kort avstand til alt som Trondheim har og tilby. Var gjest her fra 02.06 til 04.06, hvor Mage-tarmforbundet hadde sitt utviklingsseminar. Veldig fornøyd med innsjek…

Hotellet ligger midt i sentrum med kort avstand til alt som Trondheim har og tilby. Var gjest her fra 02.06 til 04.06, hvor Mage-tarmforbundet hadde sitt utviklingsseminar. Veldig fornøyd med innsjekk, informasjon om frokost og slikt. Et lite minus er at dyna på rommet trolig var vinterdyne eller en veldig tykk sommerdyne, som gjorde det til tider litt vanskelig og sove fordi en ble ganske varm så jeg måtte sove med begge vinduene oppe men utenom dette så var middagen på fredag og lørdag nydelig å veldig bra. Det samme med lunsjen på lørdag og søndag, her skal dere ha et stort pluss i margen for at dere var veldig flinke til å ha kort med informasjon om hva alt inneholdt.

Svar fra eier

11. juni 2023

Hei, Så flott å se at du har hatt det bra hos oss, og er fornøyd med både mat og opphold. Vi har Høie helårsdyner, og ikke vært veldig bortskjemt med høy temperatur ute den siste tiden, men tar til oss innspillet ditt med dynen. Spør oss gjerne om en vifte neste gang :) Tusen takk for at du deler, og velkommen igjen! God sommer :)

Les mere

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.5.019 27
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.