Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Comfort Hotel® Park Trondheim ,  Norge

Comfort Hotel® Park

Trondheim,  Norge

Comfort Hotel Park er et moderne hotell i sentrum av Trondheim med gangavstand til byens kulturtilbud. Her bor du i spennende omgivelser til en rimelig pris om du er på storbyferie, weekendopphold eller forretningsreise.

Comfort Hotel® Park 0 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
6,3
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

6,3
av 10
Vurdering av Comfort Hotel® Park

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

Comfort Hotel Park er et sentralt og intimt hotell i Trondheim. Dette er hotellet for deg som vil ha nærhet til alt som er verdt å se og gjøre i byen. Trenger du å bo over en lengre periode passer det kanskje bra at vi har endel rom med minikjøkken?

Nærhet til alt

Med Nidarosdomen, Trondheim Torg, Trøndelag Teater og Prinsen Kino som nærmeste naboer, vet du at du er i kjernen av Trondheim. Like i nærheten finner du et bredt utvalg av restauranter, shoppingmuligheter og mye morsomt å gjøre.

Cash free

Comfort Hotel Park gjør det enklere og sikrere for deg som gjest og er derfor kontantfritt. Les mer om dette under våre Vanlige spørsmål.

Konferanse

Søker du eller din bedrift konferanselokaler midt i Trondheim? Hos oss vil du ikke forsvinne i mengden i og med at vi kun har to møterom og dermed vil dere være vår førsteprioritet. Du trenger ikke lete lenger. Vi ordner konferanse for opp til 60 deltagere.

Slapp av i lobbyen

Vi har ikke romservice eller minibar på rommene, men vi har en Barception i lobbyen vår. Det er en kombinasjon av en bar, en resepsjon, innsjekking og en deli. Et flott sted å jobbe, ha uformelle møter, ta en drink før dine urbane opplevelser, møte nye mennesker eller ta tak i noe å spise.

Badstue

Ønsker du å slappe av, eller bare få litt varme i kroppen, så har vi badstue tilgjengelig for våre gjester uten ekstra kostnad. Badstuen finner du i 6.etasje, her finner du også en super takterrasse som kun er tilgjengelig for våre hotellgjester. 

Comfort Hotel + gratis = sant

Vi byr på en lekker hotell frokost med mange sunne økologiske og velsmakende alternativer og vi sørger for at du har alle de essensielle du trenger for et sunt spark på dagen. Trenger vi i det hele tatt å nevne at det er trådløst nett på hele hotellet?

Barception

Bar + reception = Barception. Her kan du ta en drink eller en kaffe mens du snakker litt med våre fantastiske personale.

Lurer du på noe?

Om du vil vite mer om hotellet har vi samlet en del spørsmål her, og her kan du lese mer om Trondheim.

Kontakt

  • Prinsensgate 4 A 7012 Trondheim , Norge

Finn frem til hotellet

Buss

Nidarosdomen er holdeplassen nærmest hotellet, både for lokalbuss og flybuss.

Fra Trondheim Lufthavn

Flybuss stopper 100 meter fra hotellet.

Taxi

Taxiene kjører og henter deg «på døra».
Trønder Taxi +47 07373 evt. Norges Taxi +47 08000

Om Comfort Hotel Park

Antall hotellrom

120 rom – 242 senger

Antall konferanselokaler

2 stk – plass til 100 deltakere til sammen

Avstand Trondheim Lufthavn

32 km, ca. 27 minutter kjøretid med bil.

Avstand Sentralstasjon

1,3 km, ca. 3 minutter kjøretid med bil

Avstand lokaltrafikk

Bussholdeplass 100 m, Nidarosdomen

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.13.011 24
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.