Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Comfort Hotel® Park Trondheim ,  Norge

Se alle hotell i Trondheim, Norge

Comfort Hotel® Park

Trondheim,  Norge

Comfort Hotel Park er et moderne hotell i sentrum av Trondheim med gangavstand til byens kulturtilbud. Her bor du i spennende omgivelser til en rimelig pris om du er på storbyferie, weekendopphold eller forretningsreise.

Comfort Hotel® Park 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
7,3
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

7,3
av 10
Vurdering av Comfort Hotel® Park

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

Vurdering fra TripAdvisor

4
573 vurderinger
4
Rom
4
Renslighet
4
Verdi
4,5
Sted
4
Sovekvalitet
4,5
Service
3

Akuratt det som trengs

20. februar 2024, Oslo, Norge, sunnygirlOslo

Var på tur med jobb med møterom på hotellet den ene dagen. Det var fint organisert med møterom, bevertning og spesielt lunsjen var veldig fin. Rommene var bra, sovet godt i to netter. Vi likte frok…

Var på tur med jobb med møterom på hotellet den ene dagen. Det var fint organisert med møterom, bevertning og spesielt lunsjen var veldig fin. Rommene var bra, sovet godt i to netter. Vi likte frokosten veldig godt og koste oss lenge. Barception fungerte veldig fint på kvelden. Kommer gjerne tilbake!
Les mere
5

Mye for pengene

19. februar 2024, Lillestrøm, Norge, maritaaaaaa

Veldig fornøyd med hva vi fikk for en billig penge! Madrassene er deilige og myke, og putene akkurat sånn jeg liker dem. Ellers hyggelig betjening og veldig god frokost. Pingpong-bordet ble flittig br…

Veldig fornøyd med hva vi fikk for en billig penge! Madrassene er deilige og myke, og putene akkurat sånn jeg liker dem. Ellers hyggelig betjening og veldig god frokost. Pingpong-bordet ble flittig brukt. Bedre enn flere av de dyrere hotellene jeg har vært på i Trondheim.
Les mere
5

Super beliggenhet midt i Trondheim sentrum og et problemfritt opphold på alle mulige måter.

13. desember 2023, Ski, Norge, anborgen

Vi reiste til Trondheim med et reisefølge bestående av et håndballag med 25 spillere og ti foreldre/trenere. Comfort Hotel Park hadde ekstremt god oppfølgning - helt fra booking, underveis i oppholdet…

Vi reiste til Trondheim med et reisefølge bestående av et håndballag med 25 spillere og ti foreldre/trenere. Comfort Hotel Park hadde ekstremt god oppfølgning - helt fra booking, underveis i oppholdet og ved avreise. Vi opplevde hotellet som svært serviceinnstilt, gode tilretteleggere og fleksible på alle mulige måter. Hyggelige ansatte - både på booking og i resepsjon. Vi anbefaler hotellet på det sterkeste til gruppereiser. Super beliggenhet midt i Trondheim sentrum og et problemfritt opphold på alle mulige måter.
Les mere
2

Har litt å gå på

15. november 2023, Brattvåg, Norge, alfmagne

Har bodd her mange ganger før, men nå har frokosten blitt en nedtur. «Gummi» eggerøre og ingen speilegg, salt og grillkrydder , ikke pepper, på bufet bordet. Og generelt lite utvalg av pålegg.Så nå må…

Har bodd her mange ganger før, men nå har frokosten blitt en nedtur. «Gummi» eggerøre og ingen speilegg, salt og grillkrydder , ikke pepper, på bufet bordet. Og generelt lite utvalg av pålegg.Så nå må Stordalen «selge mer en de bæra han har» skal han konkurrere med de andre kjedene.
Les mere
4

Fint og enkelt

24. august 2023, , Ann-Katrin T

Rent og ryddig rom, merkbart luktfritt fra andre hotellrom. Passer nok veldig godt til de som er litt sensitive for lukt. Ellers veldig sparsomt innredet. Ikke en ekstra pute engang. Hvis den ene puta…

Rent og ryddig rom, merkbart luktfritt fra andre hotellrom. Passer nok veldig godt til de som er litt sensitive for lukt. Ellers veldig sparsomt innredet. Ikke en ekstra pute engang. Hvis den ene puta hadde vært dunpute og ikke steinhard, så hadde jeg ikke hatt noe å utsette på dette hotellet. Supere resepsjonister, nydelig frokost og perfekt beliggenhet.
Les mere

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.8.003 24
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.