Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Comfort Hotel® Park Trondheim ,  Norge

Se alle hotell i Trondheim, Norge

Comfort Hotel® Park

Trondheim,  Norge

Comfort Hotel Park er et moderne hotell i sentrum av Trondheim med gangavstand til byens kulturtilbud. Her bor du i spennende omgivelser til en rimelig pris om du er på storbyferie, weekendopphold eller forretningsreise.

Comfort Hotel® Park 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
6,5
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

6,5
av 10
Vurdering av Comfort Hotel® Park

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2026

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2026.

Vurdering fra TripAdvisor

4
568 vurderinger
4
Rom
4
Renslighet
4
Verdi
4,5
Sted
4
Sovekvalitet
4,5
Service
4

Fint og enkelt

24. august 2023, , Ann-Katrin T

Rent og ryddig rom, merkbart luktfritt fra andre hotellrom. Passer nok veldig godt til de som er litt sensitive for lukt. Ellers veldig sparsomt innredet. Ikke en ekstra pute engang. Hvis den ene puta…

Rent og ryddig rom, merkbart luktfritt fra andre hotellrom. Passer nok veldig godt til de som er litt sensitive for lukt. Ellers veldig sparsomt innredet. Ikke en ekstra pute engang. Hvis den ene puta hadde vært dunpute og ikke steinhard, så hadde jeg ikke hatt noe å utsette på dette hotellet. Supere resepsjonister, nydelig frokost og perfekt beliggenhet.
Les mere
5

Supert opphold

17. august 2023, Oslo, Norge, Camilla G

Veldig fint opphold, hyggelige ansatte og god frokost. Veldig gode senger!Hotellet ligger sentralt med nærhet til «alt» - ikke et «luksushotell» men det gjenspeiles også i prisen. Rommet var rent og f…

Veldig fint opphold, hyggelige ansatte og god frokost. Veldig gode senger!Hotellet ligger sentralt med nærhet til «alt» - ikke et «luksushotell» men det gjenspeiles også i prisen. Rommet var rent og funksjonelt- vi trivdes veldig godt. Kommer nok til å velge å bo her også i fremtiden når jeg reiser med familie. Skal du på «romantisk getaway» er det kanskje andre hoteller som egner seg bedre.
Les mere
2

God beliggenhet, men dårlig renhold.

31. juli 2023, Lillehammer, Norge, Cathrine_S365

Hotellet har fin beliggenhet, veldig hyggelig betjening og grei frokost. Dessverre var ikke rommet like hyggelige..det var slitt og møkkete. Noe hadde rent nedover baderomsdøren, det var tykt lag med…

Hotellet har fin beliggenhet, veldig hyggelig betjening og grei frokost. Dessverre var ikke rommet like hyggelige..det var slitt og møkkete. Noe hadde rent nedover baderomsdøren, det var tykt lag med støv på lampen og stolen på rommet var tilsølt. Sa ifra om dette i resepsjonen og fikk beskjed om at dette skulle ordnes. Det eneste som ble gjort var at håndklærne ble skiftet og sengen redd opp. Rommet hadde i tillegg veldig dårlig ventilasjon og det er veldig lytt. Anbefaler ikke dette hotellet.
Les mere
2

Slitt hotell

14. juli 2023, Oslo, Norge, Kejoha

Helt ok rom, men slitt og trenger en oppgradering. Var der med familie og tolket at det var to rom, da det sto at rommet var avdelt. Viste seg å være hems. Fungerte for så vidt ok, men med et vindu fo…

Helt ok rom, men slitt og trenger en oppgradering. Var der med familie og tolket at det var to rom, da det sto at rommet var avdelt. Viste seg å være hems. Fungerte for så vidt ok, men med et vindu fordelt på 2 etasjer, ble det i overkant varmt. Var også 2 tv’er, noe vi ikke forsto poenget med, da det ikke var mulig å se på ulike program, da den ene overdøvet den andre. Generelt slitent hotell og laber service.
Les mere
4

Bra hotell

10. juli 2023, Bodø, Norge, 719tord

Et budsjettvennlig hotell ved siden av Nidarosdomen. Kort vei til Trondheim Torg. Kollektivtransport lett tilgjengelig og flybuss stopper ved busstoppet nært hotellet. Hotellet var bra. Frokosten var…

Et budsjettvennlig hotell ved siden av Nidarosdomen. Kort vei til Trondheim Torg. Kollektivtransport lett tilgjengelig og flybuss stopper ved busstoppet nært hotellet. Hotellet var bra. Frokosten var bra og personalet var serviceinnstilt. Hvis man sover «lett» bør man få et rom lengst mulig vekk fra trafikkstøy.
Les mere

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.1.018 23
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.