Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Hotel® Trondheim Trondheim ,  Norge

Clarion Hotel® Trondheim

Trondheim,  Norge

Clarion Hotel Trondheim er et av Skandinavias største kongresshotell og ligger rett ved Trondheimsfjorden. La deg forføre av moderne design, arkitektur i særklasse, spennende matkonsepter og en helt fortryllende utsikt.

Clarion Hotel® Trondheim 4,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
8,1
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

8,1
av 10
Vurdering av Clarion Hotel® Trondheim

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2026

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2026.

Opplev Clarion Hotel Trondheim på Brattøra, det nye og pulserende byområdet som har blitt et av Trondheims viktigste knutepunkter. Kombinasjonen by og fjord føles helt unik, og her er du i umiddelbar nærhet til det meste.

Hotellkonseptet

En liten del av byen - et helt hav av muligheter. Med Trondheims råeste beliggenhet like ved havna får du som gjest hos oss et etterlengtet avbrekk fra hverdagen. Spaser midt i bykjernen eller trekk deg tilbake og nyt friske åndedrag langs fjordpromenaden. På Clarion Hotel Trondheim er vi opptatt av kvalitet, og vi elsker å overraske våre gjester.  

City vibes

I umiddelbar nærhet av hotellet finner du en rekke restauranter, butikker og kjøpesenter, unike museum, spektakulære kunstverk, badeanlegg og innovative kontorbygg. Her kan du lese mer om Trondheim.

The Rooftop 

Velkommen til vår restaurant og bar i 9.etasje, med en fantastisk utsikt over havet, himmelen og horisonten. Den kan nytes både innendørs eller fra vår spektakulære terrasse! Restauranten har en spennende meny basert på råvarer fra regionen. Menyen varierer etter hva som er best for sesongen - med inspirasjon fra det nordiske kjøkken. Her kan du velge mellom á la carte eller 4- og 6-retters meny med en eksklusiv drikkepakke for en unik opplevelse.

Møte og konferanse

Hotellet åpnet i 2012 og byr på anerkjent kunst, skandinavisk interiør og innovativ arkitektur. Med sine 400 rom, 19 møterom, konferanseområde på 3000 kvadratmeter og 320 parkeringsplasser er dette det ideelle stedet for kulturarrangement, møter, konferanser, seminarer og private tilstelninger.

Hoff Panorama

Tidløs eleganse er rammen for ethvert møte på Clarion Hotel Trondheim og i 9. etasje ligger vår store stolthet; Hoff Panorama. Nyt spektakulær utsikt over Trondheimsfjorden mens du klekker ut briljante ideer. Dette er et møterom og selskapslokale med plass til 20 personer. Vi har mulighetene, du setter rammene.

Trening

Henvend deg gjerne i resepsjonen for mer informasjon, her har vi også kart med joggeløyper som alle starter ved hotellet. Løypene er på 3 km, 5 km og 10 km.

Bading og svømming

Våre gjester har rabattert inngang til Pirbadet, et badeanlegg for både store og små. Unn deg et besøk i velværebassenget, utebadet og badstuen!

Cash free

Clarion Hotel Trondheim gjør det enklere og sikrere for deg som gjest og er derfor kontantfritt. Les mer om dette under våre Vanlige spørsmål.

Kontakt

  • Brattørkaia 1, Trondheim 7010 Trondheim , Norge

Finn frem til hotellet

Tog

Tog til Trondheim sentralstasjon. 
Gangbro fra stasjonen til Brattøra.

Buss

Ta buss nr 71 Pirbadet eller 25 Pirbadet

Taxi

Vi anbefaler Norges Taxi Telefon +47 08000

Om Clarion Hotel Trondheim

Antall hotellrom

400 rom - over 800 sengeplasser

Antall møte- og konferanserom

19 møterom - kapasietet inntil 1800 personer 

Avstand flyplass

Værnes Lufthavn, Trondheim: ca 32 km
Med flybuss ca 40-45 min. Kjører du bil eller taxi ca.30 min.

Om Clarion Hotel®

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.1.018 25
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.