Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Hotellopphold og inngang til Pirbadet

Her kan du booke hotellopphold med inngang til Pirbadet for hele familien. Tilbudet inkluderer selvfølgelig vår fantastiske frokostbuffet.

Ta med hele familien til Clarion Hotel Trondheim og Pirbadet

Overrask barna med hotellovernatting, deilig mat og masse lek og moro i Pirbadet! Tilbudet gjelder overnatting for inntil to voksne og to barn, inkludert en imponerende frokostbuffet og adgang til Pirbadet. Ved bestilling av denne pakken får du 15 % rabatt på hotellovernatting og frokost.

Om Pirbadet

I Pirbadet ligger nesten alle attraksjonene samlet i ett stort rom. Det finnes badeleker, men man kan også ta med eget utstyr om man ønsker det. Nærheten og utsikten til sjø, vær og vind, og ikke minst Munkholmen er fascinerende. I Pirbadet er det sommertemperaturer, både på land og i vann, gjennom hele året!

Les mer om Pirbadet her 

Pakken inkluderer

  • Hotellovernatting for inntil 2 voksne og 2 barn (ta kontakt med resepsjonen for booking med flere barn)
  • Frokostbuffet
  • Inngang til Pirbadet
Vilkår og betingelser

Tilbudet kan ikke kombineres med andre rabatter. Gjelder et begrenset antall rom, ved ledig kapasitet. Dersom du ønsker tilknytningsdøgn uten inngang til Pirbadet må du kontakte hotellet direkte. Avbestilling opptil 24 timer før ankomst. Inngang til Pirbadet er begrenset til gjeldende åpningstider.

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.11.002 28
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.