Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Collection® Hotel Grand Olav Trondheim ,  Norge

Se alle hotell i Trondheim, Norge

Clarion Collection® Hotel Grand Olav

Trondheim,  Norge

Clarion Collection Hotel Grand Olav i Trondheim er et nydelig hotell som bærer preg av alle musikerne som har bodd her. Hotellet ligger i samme bygg som Olavshallen. Fika og kveldsmat er inkludert hver dag.

Clarion Collection® Hotel Grand Olav 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
6,5
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

6,5
av 10
Vurdering av Clarion Collection® Hotel Grand Olav

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

Vurdering fra TripAdvisor

4
649 vurderinger
4
Rom
4,5
Renslighet
4
Verdi
4,5
Sted
4
Sovekvalitet
4,5
Service
2

Første og siste gang!

13. mars 2024, , Tage P

La meg starte med det positive: innsjekken og nyoppusset bad! Rommet var ett av de mest slitte jeg har bodd på de siste årene. Tekstilene i møbler, sengekapper og stolen var rett ut ubehagelig. Når d…

La meg starte med det positive: innsjekken og nyoppusset bad! Rommet var ett av de mest slitte jeg har bodd på de siste årene. Tekstilene i møbler, sengekapper og stolen var rett ut ubehagelig. Når du vil unngå berøring er det ikke trivelig. Ikke vindu som kunne åpnes og svært dårlig ventilasjon. Flere lamper var ødelagt. Frokosten skuffet. Tørt brød og stekte egg og eggerøre som var så tørt at det ikke fristet. Også her var det slitte møbler som ikke inviterte til en god frokoststund. Med denne beliggenheten er potensialet stort! Til den prisen var dette langt under forventning.
Les mere
3

Hyggelig personale, men..

25. januar 2024, Oslo, Norge, VacationOslo

Har bodd her mange ganger og trives godt. Hotellet ligger passe sentralt og har hyggelig betjening. Sjekket inn på en søndag og fikk rom i 6.etg. Stort rom med bad som har dusj. Rommet fremstår småsli…

Har bodd her mange ganger og trives godt. Hotellet ligger passe sentralt og har hyggelig betjening. Sjekket inn på en søndag og fikk rom i 6.etg. Stort rom med bad som har dusj. Rommet fremstår småslitt med møblementet, det mangler lyspære i stålampe. Opplevde ikke at rommet ble ryddet/vasket i løpet av de tre nettene jeg bodde der. Frokosten var flott med godt utvalg. Møblementet i spiseområdet var byttet ut siden jeg bodde her sist. Selv om stolene må være under ett år gamle..var de allerede slitt med hull på trekkene. Kveldsmaten var grei. Jeg valgte spise siste halvdel og opplevde på to av kveldene at det var tomt for hovedretten en halv time før kveldsmaten avsluttet kl 2000. Måtte kontakte resepsjonisten for å få etterfylt, siden betjeningen i spisesalen ikke var å se. Oppsummert: god beliggenhet, hyggelig betjening, slitne rom.
Les mere
5

Fantastisk

21. desember 2023, , kennetha311

Meget hyggelig og fin velkomst v.innsjekk ved Andrea? Forstår ikke de negative kommentarene fra andre gjester da vårt opphold var upåklagelig. Rommet var superior, flott, stort og moderne slik man for…

Meget hyggelig og fin velkomst v.innsjekk ved Andrea? Forstår ikke de negative kommentarene fra andre gjester da vårt opphold var upåklagelig. Rommet var superior, flott, stort og moderne slik man forventer med superior ,med en fantastisk utsikt fra 6 etg. God plass for 3 personer , i tillegg til king size bed for meg ,var det oppredd for 2 tenåringsbarn, og å ha med hund var null problem,det er fine luftemuligheter rundt hotellet og rundt marinen. Tilbud med både fika og liten kveldsmat buffé inkludert i prisen i tillegg til frokost er pluss. Gangavstand til det meste av severdigheter og shoppngsenter i Trondheim ble benyttet. Renhold generelt var topp. De ansatte man møtte på hilste , smilte og var positive. For de som liker å trene ligger det ett supert døgnåpent treningsstudio vis a vis hotellet som mot en liten sum på 80,- kr kan benyttes av hotellets gjester.Bedre enn noe standard hotell treningsrom. Alt i alt vil jeg anbefale hotellet på det varmeste. Hit kommer jeg tilbake. Hilsen rom 615.
Les mere
5

Upåklagelig!

14. november 2023, Bergen, Norge, ingridkristinen2021

Jeg har lest anmeldelsene her og jeg kan overhodet ikke si meg enig i kritikken flere gir, den er etter min mening: meget ufortjent. Vi kom hit som et par med flere ting på agendaen: bryllupsdag og b…

Jeg har lest anmeldelsene her og jeg kan overhodet ikke si meg enig i kritikken flere gir, den er etter min mening: meget ufortjent. Vi kom hit som et par med flere ting på agendaen: bryllupsdag og barnedåp. I forkant av innsjekk var personal alltid tilgjengelig på chat. Innsjekk var hyggelig og knirkefritt, sen utsjekk var også mulig. Personalet hadde tatt seg tid til en liten oppmerksomhet til oss som hadde jubileum, de var også alltid profesjonelle, hyggelige og imøtekommende. Rommet vårt var et deluxe rom i 4 etasje, det var rent og pent, sengene er noe av det første jeg sjekker på hotell og de var av ypperlig standard og putene var gode. Jeg brukte badekaret, det var gullende rent og det samme var resten av badet. Merkelig er det at ingen heller har kommentert at badeprodukter er av meget god kvalitet(rituals) noe som er et stort pluss! Frokosten var flott, benyttet oss ikke av fika pga tett skjema, men kveldsmat ypperlig. Atmosfæren er god på hele hotellet og det er utrolig sentralt. Jeg har vokst opp i Trondheim, så det var en glede å komme tilbake å ha et så godt opphold. Vi velger Clarion Grand hotel fremover, hver eneste gang vi er i Trondheim (som er ofte). Anbefales!
Les mere
3

Fin beliggenhet i sentrum

29. juli 2023, Nesoddtangen, Norge, JonErik1957

Hyggelig velkomst innsjekking. Bra størrelse på rom og bad. Stolene i rommet bar preg av å være modne for utskifting, de var nedsittede med sprukket trekk. Hyggelig stab både i resepsjon og matsal. Go…

Hyggelig velkomst innsjekking. Bra størrelse på rom og bad. Stolene i rommet bar preg av å være modne for utskifting, de var nedsittede med sprukket trekk. Hyggelig stab både i resepsjon og matsal. God mat, både aftensmat og flott frokostbuffé. Fon beliggenhet midt i sentrum, men noe vanskelig med parkering for oss med HC-kort. Noe støy fra utesteder i nærheten.
Les mere

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.8.003 23
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.