Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Collection® Hotel Grand Olav Trondheim ,  Norge

Clarion Collection® Hotel Grand Olav

Trondheim,  Norge

Clarion Collection Hotel Grand Olav i Trondheim er et nydelig hotell som bærer preg av alle musikerne som har bodd her. Hotellet ligger i samme bygg som Olavshallen. Fika og kveldsmat er inkludert hver dag.

Clarion Collection® Hotel Grand Olav 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  

På Clarion Collection Hotel Grand Olav bor du omgitt av Trondheims varierte kulturliv like utenfor døren. Hotellet egner seg godt til både privatreiser og jobbreiser. Frokost, fika og kveldsmat er inkludert hver dag.

Olavshallen og Solsiden like ved

Hotellet ligger vegg i vegg med konserthuset Olavshallen, noe som har gitt hotellet kallenavnet ”Backstage”. Du kan faktisk gå rett fra et arrangement i Olavshallen til hotellerommet ditt uten å forlate bygget. Kjekt om det regner! Vi ligger midt i Trondheim sentrum, med gangavstand til både Solsiden, vakre Nidarosdomen og Rockheim. Her kan du lese mer om Trondheim.

Cash free

Clarion Collection Hotel Grand Olav gjør det enklere og sikrere for deg som gjest og er derfor kontantfritt. Les mer om dette under våre Vanlige spørsmål.

Fika og kveldsmat inkludert

Frokost er selvsagt inkludert i prisen, og det er også kveldsmat hver kveld. Om du får lyst på noe godt ut på dagen serverer vi også fika med frukt og pannekaker mellom kl. 15.00 og 18.00. Les mer om våre måltider her. Hotellet har også egen lobbybar hvor du kan slappe av med en drink.

Møterom

Hotellets har to møterom med plass til opp til 35 personer. Les mer om våre møterom her.

Å gjøre i Trondheim

Hotellet har gangavstand til Bakklandet, hvor du finner historiske butikker, restauranter og kafeer. Det er heller ikke langt til Trondheims kunstmuseum, Nidarosdomen og Munkholmen.

Hotellets historie

Hotellet åpnet sine dører i 1989, og som nabo med Trondheims kulturhus, Olavshallen, har hotellet blitt et populært alternativ for musikere, kunstnere og artister. Her har både lokale helter som Mia Gundersen, Postgirobygget og Åge Alexandersen bodd sammen med internasjonale artister som Pavarotti.

Kontakt

  • Kjøpmannsgata 48 7010 Trondheim , Norge

Finne frem til hotellet

Buss

Trondheim Sentralstasjon, 5 min gange

Tog

Trondheim Sentralstasjon, 5 min gange

Fra flyplassen

Flybuss fra Værnes Lufthavn

Taxi

Norges Taxi +47 08000
Trøndertaxi +47 07373

Kommer du med bil

Det finnes en parkeringsgarasje i hotellets kjeller med direkte tilgang til hotellet via heis. Innkjøringen er lokalisert mellom Fjordgata 1 og Fjordgata 3. Ved innkjøring blir bilskiltet automatisk registrert og man betaler ved avreise for faktisk forbruk. For å betale parkeringen registrerer du deg på www.autopay.io. Priser; 18 kr pr påbegynte halvtime, 220kr pr døgn.

Om Clarion Collection Hotel Grand Olav

Antall rom

106 rom - 184 sengeplasser

Antall møterom

2 stk - Fra 10 til 35 personer

Avstand til flyplassen

Værnes Lufthavn 30 km, ca 30 min

Avstand lokaltrafikk

Trondheim sentralstasjon: 450 meter

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.1.9.007 22
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet.

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in, you will have to start over.