Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Collection® Hotel Grand Olav Trondheim ,  Norge

Clarion Collection® Hotel Grand Olav

Trondheim,  Norge

Clarion Collection Hotel Grand Olav i Trondheim er et nydelig hotell som bærer preg av alle musikerne som har bodd her. Hotellet ligger i samme bygg som Olavshallen. Fika og kveldsmat er inkludert hver dag.

Clarion Collection® Hotel Grand Olav 0 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
8,0
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

8,0
av 10
Vurdering av Clarion Collection® Hotel Grand Olav

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

På Clarion Collection Hotel Grand Olav bor du omgitt av Trondheims varierte kulturliv like utenfor døren. Hotellet egner seg godt til både privatreiser og jobbreiser. Frokost, fika og kveldsmat er inkludert hver dag.

Olavshallen og Solsiden like ved

Hotellet ligger vegg i vegg med konserthuset Olavshallen, noe som har gitt hotellet kallenavnet ”Backstage”. Du kan faktisk gå rett fra et arrangement i Olavshallen til hotellerommet ditt uten å forlate bygget. Kjekt om det regner! Vi ligger midt i Trondheim sentrum, med gangavstand til både Solsiden, vakre Nidarosdomen og Rockheim. Her kan du lese mer om Trondheim. 

Fika og kveldsmat inkludert

Hver morgen kan du spise en nydelig frokost hos oss, som selvsagt er inkludert i romprisen. Fika, en søt snack på ettermiddagen, er også inkludert. I tillegg kan du spise vår egen kveldsmat hver kveld, uten ekstra kostnad. Les mer under servicetilbud. Vi har også egen lobbybar hvor du kan slappe av med en drink.

Møterom

Våre møterom har mulighet for flere typer oppsett og er utrustet med standard teknisk utstyr - les mer om våre møterom her.

Å gjøre i Trondheim

Hotellet har gangavstand til Bakklandet, hvor du finner historiske butikker, restauranter og kafeer. Det er heller ikke langt til Trondheims kunstmuseum, Nidarosdomen og Munkholmen.

Hotellets historie

Hotellet åpnet sine dører i 1989, og som nabo med Trondheims kulturhus, Olavshallen, har hotellet blitt et populært alternativ for musikere, kunstnere og artister.

Kontakt

  • Kjøpmannsgata 48 7010 Trondheim , Norge

Finne frem til hotellet

Buss

Trondheim Sentralstasjon, 5 min gange

Tog

Trondheim Sentralstasjon, 5 min gange

Fra flyplassen

Flybuss fra Værnes Lufthavn

Taxi

Norges Taxi +47 08000
Trøndertaxi +47 07373

Om Clarion Collection Hotel Grand Olav

Antall rom

106 rom - 184 sengeplasser

Antall møterom

2 stk - Fra 2 til 20 personer

Avstand til flyplassen

Værnes Lufthavn 30 km, ca 30 min

Avstand lokaltrafikk

Trondheim sentralstasjon: 450 meter

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.13.011 21
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.