Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel™ Richard With Stokmarknes ,  Norge

Se alle hotell i Stokmarknes, Norge

Quality Hotel™ Richard With

Stokmarknes,  Norge

Quality Hotel Richard With åpnet dørene i mai 2023. Omringet av hav, beliggende på bryggekanten i Stokmarknes blir hotellet ideelt for konferanser, familieturer og vennegjengen. Her kan du stupe i havet og slappe av i vår flytende badstu. Velkommen!

Quality Hotel™ Richard With 0 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
8,8
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

8,8
av 10
Vurdering av Quality Hotel™ Richard With

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

Velkommen til oss på Quality Hotel™ Richard With! Har du spørsmål om oppholdet ditt? Vi håper du får svarene dine her.

Hvor ligger hotellet?

Du finner oss i Havnegata 2, like ved Hurtigrutemuseet i sentrum av Stokmarknes. Flybussen stopper like utenfor hotellet og Hurtigrutekaia ligger ca 250 meter unna.

Konferanse i Nord-Norge?

Med stor K, garantert. Kombinasjonen av rå naturopplevelser, matopplevelser med en lokal tvist og fasiliteter med rom for skreddersøm, vil gi møtereferatet en ny dimensjon. 

Har hotellet treningsrom?

Selvsagt! Frivekter, tredemøller og treningsapparater står klar til å gi deg en herlig avkobling mellom slagene. Som vår gjest trener du kostnadsfritt hele døgnet.

Finnes det parkering på hotellet?

Tro det eller ei, det finnes ikke parkeringsavgift på Stokmarknes. Hotellet har 60 parkeringsplasser, hvor du på 10 av dem kan lade elbilen. Du finner også offentlige parkeringsplasser i sentrum som kan benyttes. 

Kan jeg bruke mobilen til å sjekke inn? Eller som nøkkelkort?

Ja, det er sant - du kan gjøre det meste med telefon din når du bor hos oss. Du kan sjekke inn, åpne hotelldøren din, betale for overnattingen, sjekke ut og du kan booke din neste overnatting hos oss - alt med mobilen! Det beste av alt er at du kan chatte direkte med resepsjonen! Perfekt om du har noen spørsmål mens du er oppe på rommet. Det eneste du trenger å gjøre er å laste ned Strawberry appen som er helt gratis. Magisk!

Kan jeg oppgradere rommet mitt?

En spesiell anledning eller vil du bare skjemme deg selv litt bort? Ta kontakt med oss så hjelper vi deg med å oppgradere rommet ditt.

Har dere bagasjerom?

Ankommer du tidlig eller reiser sent? Vi tilbyr oppbevaring av bagasje før og etter oppholdet ditt.

Er wifi gratis?

Hos oss har du alltid tilgang til gratis wifi, uansett om du befinner deg høyt eller lavt på hotellet. Surf i vei!

Kontantfritt hotell

Quality Hotel Richard With vil være et kontantfritt hotell. For oss som jobber på hotellet innebærer det en sikrere arbeidsplass, minsker risikoen for ran, motvirker kriminell virksomhet og gir personalet mer tid til våre gjester. For våre gjester og besøker innebærer det trygghet gjennom en kjapp og sikker betaling. Vi tar imot alle vanlige betalings- og kredittkort. Ta gjerne kontakt om du har noen spørsmål.

Mistet noe eller glemt igjen noe på hotellrommet?

Da kan du sende oss en mail på q.richardwith@strawberry.no - så svarer vi deg så fort det lar seg gjøre!

Markedsspørsmål, spons, samarbeid eller fotografering?

Har du spørsmål angående marketing, spons, samarbeid eller fotografering kan du sende oss en mail på: q.richardwith@strawberry.no.

Inn- og utsjekk

Innsjekking fra kl. 15.00
Utsjekking senest kl. 12.00

Åpningstider

Frokost

Mandag-fredag: 06:30-10:00
Lørdag-søndag: 07:00-10:30

Treningsrom

Mer informasjon kommer

Våre fasiliteter har varierende åpningstider i ferier og enkelte langhelger. Ta kontakt med hotellet for aktuelle åpningstider.

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.13.011 27
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.