Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Airport Hotel Værnes Stjørdal ,  Norge

Quality Airport Hotel Værnes

Stjørdal,  Norge

Quality Airport Hotel Værnes er et konferansehotell med sentral beliggenhet i Stjørdal sentrum. Vi ligger 2,5 kilometer fra Trondheim lufthavn Værnes og 35 minutter fra Trondheim sentrum, med gode buss- og togforbindelser.

Quality Airport Hotel Værnes 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  

  Vi vet at god mat og drikke er viktige elementer i et hvert vellykket hotellopphold. Derfor legger hotellet til rette for at din opplevelse skal smake så godt som mulig - og aller helst gi deg et smil om munnen!

  Frokost

  Frokosten er dagens viktigste måltid og det tar vi selvsagt på alvor. Hver morgen setter hotellets stjernelag opp en smakfull og fargerik frokost med kortreiste råvarer og et bredt utvalg. Rykende varm kaffe, frisk frukt og perfekte egg kan fort gi deg en ekstra god start på dagen. Skal du ekstra tidlig avgårde? Gi oss et lite vink, så sørger vi for at du kommer deg avgårde mett og god.

  Ønsker dere å ta med påsmurt lunsj til den videre reisen kan dette smøres under frokost til kr. 150,- per person og dere kan fylle opp termosen med kaffe til kr. 85 NOK (kr. 43 NOK for Strawberry medlemmer)

  Lunsj

  Lunsj serveres som hovedregel kun til forhåndsbestilte grupper.

  Restaurant Q

  Et besøk i vår a la carte restaurant er en perfekt avslutning på dagen, et hyggelig måltid med familien, eller sammen med gode venner. Bestill og betal enkelt med mobiltelefonen din. 

  Bar Q

  Hotellets bar finner du i lobbyen. Dette er stedet for å koble av etter en lang dag på jobb, møte gode venner til en aperitif før middag eller for å ta en drink etter et bedre måltid.

  Q-Zone

  Q-Zone er den sosiale møteplassen på hotellet, der gjester og forbipasserende kan koble av og ha det gøy. Her kan man samles rundt vårt shuffleboard for en vennskapelig konkurranse. Du finner også flere behagelige sittegrupper hvor man kan lene seg tilbake og slappe av med en kopp kaffe eller noe godt fra baren. Man kan også utfordre sine nære til å bli enda bedre kjent gjennom våre egne Fuelbox-kort, som har mer enn 100 festlige spørsmål i ulike kategorier.

  Quality Hotel Breaks

  Å være møte, kurs eller konferansedeltaker kan ofte være krevende og for at du skal kunne få litt påfyll av energi når du trenger det, sørger vi for at for at du har tilgang til kaffe, vann, pausemat, popcorn og softis hele dagen.

  Åpningstider Restaurant Q

  Frokost

  Mandag - fredag: 06:00 - 10:00
  Lørdag: 06:00 - 10:00
  Søndag: 06:00 - 10:30

  Varmmat serveres fra kl. 06:30

  Middag

  Mandag - søndag: 18:00 - 22:00

  Åpningstider kan variere i ferier, høytider og enkelte langhelger. Ta kontakt med hotellet for aktuelle åpningstider.

  Få opptil 25 % rabatt!

  Nei takk!

  Vennligst prøv igjen

  Få opptil 25 % rabatt!
  Takk for at du meldte deg på!

  Du vil snart motta en email med gode tilbud

  3.1.9.007 25
  Bookingkode

  Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet.

  Lagre

  Bookingkode må oppgis

  Begrensninger

  rom Ta vekk rom

  Legg til rom
  Bookingkode

  Bookingkoden er lagt til.

  Please note

  Are you sure you want to change language?

  Please note that if you have initiated a booking or logged in, you will have to start over.