Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Møt oss

Stavanger Norge

6 hotell passer ditt søk

Forsøk en annen destinasjon

Møte og konferanse i Stavanger

Skal du til Stavangerregionen for et møte eller konferanse? Vi har mange hotell med en rekke muligheter for konferanser og arrangement, både i Stavanger sentrum, i forretningsområder utenfor bykjernen og ved Sola lufthavn, Stavanger.

Smitteverntiltak hos Strawberry

Du kan være trygg når du booker møte eller konferanse hos oss. Vårt arbeid med smitteverntiltak kaller vi Safe Stay, og det kan du lese om her.

Hotellene

Midt i Stavanger sentrum ligger flere av våre konferansehotell, blant annet Clarion Hotel® Stavanger. Hotellet passer ypperlig for alt fra små møter til større konferanser. Her venter en stor og fleksibel sal som brukes til alt fra konferanser og kongresser til gallamiddager. Om du får litt egentid på hotellet finnes det relaxavdeling i toppetasjen med badstue, boblebad og fantastisk utsikt over byen.

For store konferanser og arrangement har vi flere, store hotell i nærheten av byen, både ved DnB Arena, i Sandnes og ved Sola Lufthavn Stavanger. På Stavanger Forum ved Madla ligger Clarion Hotel® Energy, med stor konferanseavdeling samt utstillings- og mingleområde. Her finnes også Kitchen & Table Restaurant og bar samt gangbro over til DnB Arena. Quality Hotel™ Pond ligger ca. ti minutter fra både Stavanger og Sola, med restaurant og stort konferanseanlegg som passer til alt fra konferanser til kickoffs. Ikke langt unna ligger også Viking stadion og den langstrakte Solastranden.

Konferansehotellet Quality Airport Hotel™ Stavanger er nok et godt alternativ for både små og store arrangementer, enten det gjelder private arrangement eller forretninger. Hotellet har smart beliggenhet med kort vei til Stavanger sentrum, Forus, Tananger, Sandnes og Sola. Om du vil ha umiddelbar nærhet til gaten finner du Clarion Hotel® Air, med flere møte- og konferanselokaler, like ved flyplassen.

Våre konferansehotell tilbyr så mye mer enn konferanser og møter, de er også perfekte for ulike events og fester. Les mer om festlokaler i Stavanger her.

Om du får tid til overs er det mye å se og gjøre i Stavanger. Byen er preget av koselige små gater med butikker og kaféer, og på havnen finnes flere restauranter langs vannet. For naturopplevelser ligger ikke minst de vakre sandstrendene ved Sola, Lysefjorden og den verdenskjente utsiktsplassen Preikestolen like ved!

Les mindre
6 hotell passer ditt søk
Det var mange!

Det oppstod et problem med sendingen av din forespørsel. Vennligst prøv igjen senere.

Men vi kontakter deg gjerne for å se om vi kan ordne noe som passer dine behov

Fyll i

Navn

Feil i e-postadresse

Feil i telefonnummer

Meldingen er sendt

3.2.11.002 26
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.