Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Airport Hotel Stavanger Sola ,  Norge

Quality Airport Hotel Stavanger

Sola,  Norge

Quality Airport Hotel Stavanger er et populært konferansehotell sentralt plassert ved Solastranden og Stavanger Lufthavn. Med 273 rom og innbydende fasiliteter, er dette basen for å utforske regionens mange attraksjoner.

Quality Airport Hotel Stavanger 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Frokost

Quality Airport Hotel Stavanger serverer sunn og velsmakende frokostbuffet med mange økologiske alternativer. Mandag-torsdag lager vi din favorittomelett! Velkommen.

Frokosten serveres:

Mandag - fredag: 06.00 - 09.30
Lørdag - søndag: 07.00 - 10.30

Åpningstidene for våre restauranter kan variere i ferier og utvalgte helger. Kontakt hotellet for aktuelle åpningstider under ditt opphold.

Treningsrom

Hold deg i form i vårt treningsrom som har flere ulike treningsapparater. Quality Airport Hotel Stavanger tilbyr blant annet multigym, crosstrainer, spinningsykkel og tredemølle. Vårt nye, flotte treningsrom er åpent hele døgnet, alle dager. Bruk nøkkelkortet til rommet ditt for å komme inn.

Åpningstider

Alle dager, døgnet rundt.

Lounge 24

Skulle du bli fysen på noe godt i løpet av dagen, kvelden eller natten, så har vi et bredt utvalg av snacks, lette måltider, drikke og andre nødvendigheter i Lounge 24 ved lobbyen. Med Lounge 24 kan du være både syvsover og nattugle. Velkommen hit, når som helst!

Dyrevennlig

Ta med din beste venn på reisen! Hos oss er kjæledyr velkommen. Prisen for din venn er 300 NOK per besøk, har du med flere firbente venner er prisen 400 NOK per besøk. Dersom du har førerhund og viser frem beviset, koster det ingenting i tillegg. Ikke glem å gi oss beskjed når du booker oppholdet ditt slik at vi kan sikre deg et av våre dyrevennlige rom.

Gratis Wifi

Alle Quality Airport Hotel Stavangers hotellrom og offentlige områder har gratis trådløst internett. Logg inn på WIFI navn Strawberry guest, du trenger ikke passord. Da får du gratis tilgang 24 timer i døgnet. Enklere blir det ikke.

Quality Hotel™ Start

Quality Hotel™ Start er vår frokost for "folk i farten". Ta med deg en kopp kaffe og noe lett å spise på før du drar fra oss, for en en kjapp og enkel start på dagen. Serveres i resepsjonen på morgenkvisten.

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.1.9.007 21
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet.

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in, you will have to start over.