Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Airport Hotel Stavanger Sola ,  Norge

Se alle hotell i Sola, Norge

Quality Airport Hotel Stavanger

Sola,  Norge

Quality Airport Hotel Stavanger er et populært konferansehotell sentralt plassert ved Solastranden og Stavanger Lufthavn. Med 273 rom og innbydende fasiliteter, er dette basen for å utforske regionens mange attraksjoner.

Quality Airport Hotel Stavanger 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Vurdering fra TripAdvisor

4
443 vurderinger
4,5
Rom
4,5
Renslighet
4
Verdi
4
Sted
4
Sovekvalitet
4,5
Service
1

Dårlig bad

11. februar 2023, Bergen, Norge, bjarteo2016

Dette er det dårligste Nordic Choice hotellet jeg har bodd på. Rommet var slitt og badet var ikke rent. Badet: dusjvegg manglet ( rammen var der) og veggen har nok blitt erstattet med dusj forheng e…

Dette er det dårligste Nordic Choice hotellet jeg har bodd på. Rommet var slitt og badet var ikke rent. Badet: dusjvegg manglet ( rammen var der) og veggen har nok blitt erstattet med dusj forheng en gang i tiden, men det manglet også ( men skinnen var det) Det var, noe som for meg ser ut som muggsopp på fugene til badekar og det lå rusk på gulvet. Rommet var slitt og utdatert. Nattbord lampen var forsøkt reparert med tape. Dette var en begredelig opplevelse. Det blir nok Clarion Air neste gang
Les mere
1

Skittent rommet, men hyggelig resepsjon

24. oktober 2022, Blaavand, Danmark, Silje H

Rommet luktet gammelt - trengs en oppdatering. Det var ikke glass/kopp eller noe kaffi... . Rommet var også skittent.... noe smuldret av sengen og lå på teppet på gulvet. Området ellers i resepsjonen…

Rommet luktet gammelt - trengs en oppdatering. Det var ikke glass/kopp eller noe kaffi... . Rommet var også skittent.... noe smuldret av sengen og lå på teppet på gulvet. Området ellers i resepsjonen var bra - samt hyggelig resepsjonist . .

Svar fra eier

7. november 2022

Kjære Silje H, tusen takk for at du tok deg tid til å melde tilbake til oss etter ditt opphold hos oss. Det setter vi pris på! Jeg er den første til å beklage om ditt rom ikke var opp til den standard du skal kunne forvente når du bor hos oss. Er ikke renholdet på plass så ber jeg deg være snill å ta direkte kontakt med oss under oppholdet slik at vi har mulighet til å ordne dette eller kunne bytte rom for deg. Ta gjerne direkte kontakt med meg når du er på disse kanter igjen slik at jeg kan søreg for at ditt opphold blir slik det skal være og du ønsker. Med ønske om en fin dag videre!

Les mere
4

Greit konferanse opphold

25. september 2022, , 278ksenias

Rent og ryddig rom i passe fin størrelse, badekar trekker opplevelsen betydelig opp. Kjølig luft, perfekt for en god søvnkvalitet. Kunne gjerne vært mer enn en pute i sengen, ellers fornøyd med alt på…

Rent og ryddig rom i passe fin størrelse, badekar trekker opplevelsen betydelig opp. Kjølig luft, perfekt for en god søvnkvalitet. Kunne gjerne vært mer enn en pute i sengen, ellers fornøyd med alt på rommet. Første måltidet for helgen inneholdt et langt hårstrå, lite hyggelig det. Men all maten ellers resten av helgen smakte fantastisk. Gratis parkering er også et pluss. Mens elendig internett er et minus. Veldig hyggelig og serviceinnstilt personale da, alt i alt fint helgeopphold. Verdt å nevne at det er gåavstand til Sola strand!

Svar fra eier

7. november 2022

Kjære 278ksenias, først og fremst vil vi takke for at du tar deg tid til å gi oss en tilbakemelding etter ditt opphols hos oss. Det setter vi stor pris på! Jeg er glad for at du hadde hatt et fint opphold hos oss, wifi oppgraderes i disse dager og så håper jeg at vi ser deg snart tilbake hos oss. Du er hjertlig velkommen!

Les mere
2

noise

26. august 2022, , 907aleksanderj

Fikk rom i gammle bygget, rett over rommet var det during/støy fra en varme/kjølepumpe. dårlig kvalitet på søvn. Heldigvis var jeg ferdig på jobb og skulle fly hjem, hvis ikke hadde blitt No Fit To Fl…

Fikk rom i gammle bygget, rett over rommet var det during/støy fra en varme/kjølepumpe. dårlig kvalitet på søvn. Heldigvis var jeg ferdig på jobb og skulle fly hjem, hvis ikke hadde blitt No Fit To Fly . Rommet kunne trengt litt oppgradering for å komme til dagen stander med tanke på inneklima.

Svar fra eier

7. november 2022

Kjære 907aleksanderj, tusen takk for din tilbakemelding til oss. Vi setter pris på at du tar deg tid til å sende oss en tilbakemelding etter ditt opphold hos oss! På natten kjører vi alle systemer ned på laveste nivå, men om det fremdeles var for mye støy så er jeg den første til å beklage dette. Forhåepentligvis hade vi også hatt mulighet å bytte rom for deg om du hadde tatt kontakt. På tross av dette så håper jeg vi ser deg tilbake hos oss neste gang du er på disse kanter og ikke nøl med å ta direkte kontakt med meg. Med øsnke om en fin dag videre!

Les mere
5

Veldig bra hotell!

21. juli 2022, Haugesund, Norge, Berit H

Vi har bodd her to ganger og har vært kjempefornøyde med oppholdet. Siste gangen var i begynnelsen av juli i år. Rene rom, hyggelig betjening, god service, god frokost. Har ingen ting å klage på. Vi s…

Vi har bodd her to ganger og har vært kjempefornøyde med oppholdet. Siste gangen var i begynnelsen av juli i år. Rene rom, hyggelig betjening, god service, god frokost. Har ingen ting å klage på. Vi spiste middag i restauranten og koste oss med en drink i baren, god mat og god service.

Svar fra eier

10. august 2022

Kjære Berit H, tusen takk for din tilbakemelding til oss! Jeg setter utrolig pris på dine ord og deler den selvfølgelig med mine aller viktigste på hotellet, nemlig mine flotte kolleger! Kjekt å høre at dere hadde et fint opphold hos oss og jeg håper jeg sere dere tilbake hos oss neste gang dere er på disse kanter! Med ønske om en fin sommer videre!

Les mere

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.1.9.007 24
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet.

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in, you will have to start over.