Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Hotel® Air Sola ,  Norge

Clarion Hotel® Air

Sola,  Norge

Rett ved flyplassen - bare 2 minutter unna med bussen. Ideelt plassert med like kort vei til Stavanger Lufthavn som til de flotte jærstrendene. Både knutepunkt og konferansehotell med spennende restauranter.

Clarion Hotel® Air 4,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
8,9
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

8,9
av 10
Vurdering av Clarion Hotel® Air

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

Clarion Hotel® Air er et førsteklasses konferansehotell rett ved Stavanger flyplass, Sola. Hotellet er en levende møteplass og et fantastisk utgangspunkt for opplevelser i sommer. 

Rett ved gaten - og stranden

Om du bor hos oss og skal ta fly fra Stavanger lufthavn, kan du slappe av på hotellet nesten helt frem til innsjekk. Hotellet ligger bare 8 minutters gange fra flyplassen. Når du har tid kan vi anbefale å ta en tur langs stranden som du finner rett i nærheten. Her er det hvite sandkorn og vann så langt øyet kan se. Du kan lese mer om Sola og Stavanger her.

Konferanse

Med 13 splitter nye konferanselokaler, utstyrt med det nyeste innen teknisk utstyr, kan vi ordne møter, konferanser, event og kongresser for alt fra to til 1 250 personer. Vi tilbyr fleksible løsninger fordelt på 2 700 kvm i vår konferanseavdeling. Les mer om konferanse hos oss her .

Restaurant og bar

The Social Bar & Bistro er hotelletd sosiale bistro og bar. Her serveres klassiske bistroretter med vri - i koselige omgivelser. Her finner du fine viner fra Europa og kald, god øl. Les mer om matopplevelser hos oss her.

Kontakt

  • Utsolaarmen 16 4055 Sola , Norge

Finn frem til hotellet

Buss

Buss til Stavanger Lufthavn, Sola, reisetid 2 minutter. 

Taxi

Vi anbefaler Sola Taxi tlf: +47 51 65 04 44.

Om Clarion Hotel Air

Antall hotellrom

296 stk - 592 sengeplasser

Antall konferanselokaler

13 stk - plass for opptil 1250 deltagere

Avstand flyplass

Stavanger flyplass, Sola: 1 min med bil

Avstand lokaltrafikk

Bussholdeplass Stavanger flyplass, Sola 
ligger rett ved hotellet. 

Om Clarion Hotel®

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.11.002 27
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.