Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Våre hotell ved Stavanger lufthavn Sola

Stavanger lufthavn Sola ligger i Sola kommune i Rogaland, 15 km sørvest for Stavanger og 10 km nordvest for Sandnes.

Om du skal på møte eller konferanse i Stavangerregionen finner du fem av våre store konferansehotell i kort avstand til Sola lufthavn. To av hotellene ligger like ved flyplassen og de vakre Jærstrendene, med en rekke møterom, konferanselokaler og restauranter. Om du skal tidlig avgårde med fly herfra får du også med deg frokost og kaffe fra kl. 04. Ca. 15 minutter fra flyplassen finner du enda to av våre hotell. Det ene ligger på Stavanger Forum ved Madla, med en 1800 kvadratmeter stor konferanseavdeling og gangbro over til DnB Arena. Det andre ligger i sentrum av Sandnes, med en 1400 kvadratmeter stor konferanseavdeling. Konferansehotell med restaurant, bar og ikke minst shuffle board finner du bare 6 kilometer fra flyplassen og Solastranden, også her med frokosttilbud fra kl. 04 om morgenen. På våre hotell nær Sola lufthavn og Stavanger ligger alt til rette for alt fra korte hotellopphold før avreise med fly, til svære konferanser, event og begivenheter! Ikke minst ligger Stavanger sentrum med fire av våre hotell i umiddelbar nærhet.

Les mindre
8 hotell i Sola Flyplass

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.11.002 21
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.