Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Collection® Hotel Bryggeparken Skien ,  Norge

  • Dobbeltseng og TV i Deluxe dobbeltrom på Clarion Collection Hotel Bryggeparken
  • Skrivebord og TV i deluxe rom på Clarion Collection Hotel Bryggeparken
  • Ulike sorter frokostbrød på Clarion Collection Hotel Bryggeparken
  • Oversikt over frokostbuffet på Clarion Collection Hotel Bryggeparken i Skien
  • Brødbord ved frokostbuffén på Clarion Collection Hotel Bryggeparken

Clarion Collection® Hotel Bryggeparken

Skien,  Norge

Clarion Collection Hotel Bryggeparken er et hyggelig hotell lokalisert i hjertet av Skien. Hotellet ligger på bryggen ved Telemarkskanalen med byen like utenfor døren. Hver dag er frokost, fika og kveldsmat inkludert. Varmt velkommen!

Clarion Collection® Hotel Bryggeparken 0 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
8,8
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

8,8
av 10
Vurdering av Clarion Collection® Hotel Bryggeparken

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

Clarion Collection Hotel Bryggeparken ligger i sentrum av Skien på langbryggene med utsikt til Telemarkskanalen. Her bor du fredelig men like fullt med gangavstand til det meste av Skiens attraksjoner og aktiviteter. 

Beliggenhet i hjertet av Skien

Hotellet ligger i hjertet av Skien med gangavstand til byens aktiviteter og attraksjoner som eventyrlige Brekkeparken, konserthuset Ibsenhuset og ikke minst Skien fritidspark med alle sine muligheter for moro for liten og stor. Om du er begeistret for Henrik Ibsen ligger huset hvor han ble født bare 10 minutters gange fra hotellet. Hotellet ligger på langbryggene med sitt yrende uteliv og deilige restauranter.

Fika og kveldsmat inkludert

På Clarion Collection Bryggeparken serverer vi god frokost hver dag, og i tillegg dekkes det hver ettermiddag på til fika. På kvelden kan du spise vår kveldsmat, bestående av dagens varmrett, dagens suppe og salater. Her kan du lese mer om måltidene, som alle er inkludert i romprisen. Hotellet har også egen lobbybar med peisestue og uteservering. 

Møterom

Hotellets syv møterom er godt egnet for de aller fleste arrangement. Det spiller ingen rolle om dere er to eller 130 personer - vi har kapasitet for både små og store grupper. Les mer om våre møterom her >>

Historie

Hotellet ligger midt i hjertet av Telemarks tømmerfløter historie. Skien var et stort knutepunkt for eksport av tømmer ut til Europa. Selv etter at tømmerindustrien forsvant fra byen har langbryggene vært en del av byens hjerte og historie. Etter mange år hvor bryggene sto ubrukt er det nå et yrende liv på langbryggene i Skien. Hotellet ble oppført som en klassisk teglsteinsbygning i 2001 inspirert av Skiens fabrikk og industritid. Her møtes byens historie og utvikling i hyggelige omgivelser.

Kontakt

  • Langbryggen 7 3724 Skien , Norge

Finne frem til hotellet

Buss

Landmannstorget, 5 min gange

Tog

Skien togstasjon, 10 min med bil

Fra flyplassen

Flytog eller flybuss fra Torp

Taxi

Vi anbefaler Skien taxi på tlf +47 05210

Om Clarion Collection Hotel Bryggeparken

Antall rom

146 rom - 300 sengeplasser

Antall møterom

7 stk - Fra 10 til 130 personer

Avstånd lokaltrafik

Busstation Landmannstorget: 550 m
Skien tågstation: 1, 6 km

Avstand til flyplassen

Torp: 55 km, ca 50 min

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.13.011 24
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.