Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Våre hotell i Skien

Skien er en av Norges eldste byer, og fødebyen til Henrik Ibsen. Her finner du spennende norgeshistorie side om side med en fredelig og gjestfri byatmosfære. Overnatt på et av våre hoteller neste gang du er i Skien, og opplev optimal komfort.

Bo der det skjer på brygga i Skien

Skien ligger i vakre Telemark, noe du knapt kan overse, da den vakre Telemarkskanalen renner rett gjennom byen. På vårt hotell i Skien, Clarion Collection Hotel Bryggeparken, har du nydelig utsikt over kanalen og nærhet til alt som foregår i Grenlandsbyen. Her bor du sentralt, men fredelig til på Langbryggene, med kaféer og restauranter langs brygga på begge sider av hotellet. Og, hvis du er fascinert av Ibsen og hans liv, har du utvilsomt kommet til rett sted. Henrik Ibsens barndomshjem ligger kun en ti minutters kjøretur fra hotellets dører, og her kan du få en omvisning på den fredede gården og kose deg med en skjønn, liten butikk og kafé. Kulturhuset Ibsenhuset ligger en kort spasertur unna hotellet i sentrum, og her kan du få med deg spennende konserter med kjente, hovedsakelig norske artister.

Gode transportmuligheter

Skien er ofte et sted man stopper når man er på vei enten nordover eller sørover, og Hotel Bryggeparken er et egnet overnattingssted for deg som er på gjennomfart. Selv om du bor på brygga, og atmosfæren er fredelig, er du bare 9 minutter unna togstasjonen med bil eller buss, og det går flere busslinjer rett ved hotellet, slik at du kommer deg akkurat dit du vil i Skien på null komma niks. På Hotel Bryggeparken har du selvsagt parkeringsmuligheter dersom du har med deg bilen. Det finnes til og med en ladestasjon til elbiler av typen Tesla Destination Charger rett utenfor hotellet.

Møter og konferanser i Skien

Kunne du tenkt deg å arrangere et event på et av våre hotell i Skien? Vi hjelper deg mer enn gjerne med alt vedrørende møter og konferanser. Les mer her

Reisemål i nærheten:

Porsgrunn
Langesund
Larvik
Sandefjord

Les mindre
6 hotell i Skien

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.11.002 28
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.