Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Collection® Hotel Bryggeparken Skien ,  Norge

Se alle hotell i Skien, Norge
  • Dobbeltseng og TV i Deluxe dobbeltrom på Clarion Collection Hotel Bryggeparken
  • Skrivebord og TV i deluxe rom på Clarion Collection Hotel Bryggeparken
  • Ulike sorter frokostbrød på Clarion Collection Hotel Bryggeparken
  • Oversikt over frokostbuffet på Clarion Collection Hotel Bryggeparken i Skien
  • Brødbord ved frokostbuffén på Clarion Collection Hotel Bryggeparken

Clarion Collection® Hotel Bryggeparken

Skien,  Norge

Clarion Collection Hotel Bryggeparken er et hyggelig hotell lokalisert i hjertet av Skien. Hotellet ligger på bryggen ved Telemarkskanalen med byen like utenfor døren. Hver dag er frokost, fika og kveldsmat inkludert. Varmt velkommen!

Clarion Collection® Hotel Bryggeparken 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
7,5
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

7,5
av 10
Vurdering av Clarion Collection® Hotel Bryggeparken

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

Vurdering fra TripAdvisor

4
452 vurderinger
4
Rom
4,5
Renslighet
4
Verdi
4,5
Sted
4
Sovekvalitet
4,5
Service
3

Et fint sted med mulighet til bedre service

14. juli 2023, Kristiansand, Norge, peterandrasc2017

Hotellet i Bryggeparken ligger i Skiens nye sentrum som utvikles til en promenade. Det positive ved hotellet er lokalisasjonen og maten. Ved innsjekking ble vi fortalt at rommet ikke var ferdig før kl…

Hotellet i Bryggeparken ligger i Skiens nye sentrum som utvikles til en promenade. Det positive ved hotellet er lokalisasjonen og maten. Ved innsjekking ble vi fortalt at rommet ikke var ferdig før kl 20. Vi savnet te/kaffe på rommet, personale har glemt å re opp sengene.
Les mere
1

Forferdelig, på grensen til ubeskrivelig

8. juli 2023, , Laila O

Vi var flere familiemedlemmer med flere rom. Alle rommene hadde mangler. Vårt rom hadde to stoler hvor stoppen tøt ut, og som var så skitten at det gikk ikke an å sitte der. Lyspærer ved seng manglet,…

Vi var flere familiemedlemmer med flere rom. Alle rommene hadde mangler. Vårt rom hadde to stoler hvor stoppen tøt ut, og som var så skitten at det gikk ikke an å sitte der. Lyspærer ved seng manglet, håndkle på badet, og sjokoladepapir etter tidligere gjest under senga. På min brors rom manglet sengetøy, og ble bedt om å finne det selv i skapet. Stolene fillette og skitne, kjøleskap ramlet ut. Niese sitt rom fillete og skitne møbler, manglet håndklær, fikk tak i ett håndkle i resepsjonen etter mye om og men. Nevø skitne og fillete møbler. Manglet håndklær. Ett rom ok. 2 utestoler knakk. En når en annen gjest satte seg, og en når en fra vårt selskap satte seg. Ingen av oss har opplevd maken noen gang. Så ille at det var nesten uvirkelig. Rart Stordalen vil være bekjent av å ha et slikt søppelhotell i sin hjemby. Uansett. IKKE BO DER.
Les mere
1

Dårlig service dårlig fasilitet

6. januar 2023, , Odyssey25604782184

En forferdelig opplevelse her ikke dra hit! Slitte hotellrom og gamle hotellrom. Dårlig mannskap. Dårlig hotellrom. Holder ikke forventningene. Spurte om ting flere ganger men det var ikke nok mennesk…

En forferdelig opplevelse her ikke dra hit! Slitte hotellrom og gamle hotellrom. Dårlig mannskap. Dårlig hotellrom. Holder ikke forventningene. Spurte om ting flere ganger men det var ikke nok mennesker på jobb. Anbefaler ikke Clarion.
Les mere
1

Ekstremt dårlig service

6. januar 2023, Asker, Norge, Explore26555507346

Dette var en ekstremt dårlig hotellopplevelse med dårlig service, lite hyggelige personalet. Spurte om hjelp flere ganger, men ingen hjelp å få. Skulle ta en treningsøkt også, det samstemte ikke i det…

Dette var en ekstremt dårlig hotellopplevelse med dårlig service, lite hyggelige personalet. Spurte om hjelp flere ganger, men ingen hjelp å få. Skulle ta en treningsøkt også, det samstemte ikke i det hele tatt med beskrivelsen på nettet. Dårlig utstyr som ikke fungerte. Slitte og dårlig hotellrom. Dette anbefales ikke.
Les mere
1

Styr Unna

21. november 2022, Oslo, Norge, Thomas K

Har aldri opplevd dårligere service noen gang på et hotell. Har bodd her flere ganger. Betaler alltid på forhånd, så står sur resepsjonist å sier ikke vi har betalt. Alltid betalt i appen. Dette er d…

Har aldri opplevd dårligere service noen gang på et hotell. Har bodd her flere ganger. Betaler alltid på forhånd, så står sur resepsjonist å sier ikke vi har betalt. Alltid betalt i appen. Dette er det eneste hotellet i Nordic Choice som ikke klarer å se det. Hun vil ikke levere ut nøkler selv om jeg hat sendt kvittering. I tillegg så skal hun endre bookingen i et annet navn. Om du ønsker en sur og frekk dame som skriker til deg og som ikke kan være høflig, Så sjekk inn her. Anbefaler Comfort Porsgrunn. De kan service. Alltid super hyggelig og aldri noe problem. Om dere skal bo i Skien/Porsgrunn Er faktisk platinum kunde i Nordic choice som bor mye på hotellene deres. Vurder å bytte kjede etter dette.
Les mere

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.11.002 24
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.