Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Våre hotell i Sandefjord

Det er mye rart som bringer en til Sandefjord, hvalfangstens hjemby. Familie, forretninger, eller bare en romantisk helg på hotell – uansett hva du skal, lover vi at oppholdet ditt får det lille ekstra på et av våre hoteller.

Bo sentralt med Strawberry

Vårt hotell i Sandefjord, Clarion Collection Hotel Atlantic, har en sentral beliggenhet, under 250 meter fra togstasjonen. Frokosten er alltid gratis for gjester ved våre hotell, men ikke nok med det – på Hotel Atlantic får du også Afternoon Sweets og et kveldsmåltid inkludert i romprisen. Du kan velge mellom ulike romtyper, og vi innlosjerer også kjæledyret ditt mot et lite pristillegg. På Hotel Atlantic bor du midt i Sandefjord og med gangavstand til det aller meste. I tillegg til det, er hotellet som et levende museum, der bilder og interiørdetaljer vitner om hvalfangst og fordums tid.

Et steinkast fra severdighetene

Fra hotellet er det lett å nå kjente sandefjordske severdigheter som hvalfangstmonumentet og den vakre brygga. Du har to minutters gange til Hvalfangstmuseet, og ti minutters gange til musikk- og cocktailbaren Kurbadhagen, hvor du kan ta deg et glass med noe godt i mens du lytter til sjarmerende livemusikk. Hjertnes kulturhus ligger også en bare en spasertur unna, her arrangeres flotte kunstutstillinger, konserter og skuespill på en jevnlig basis. Du får det ikke stort mer sentralt enn på Hotel Atlantic.

Knutepunktet Sandefjord

I Sandefjord befinner du deg i et praktisk knutepunkt; ikke bare går både tog og motorvei gjennom byen, men du kan også ta ferge over til Strømstad i Sverige, det tar under tre timer og du kan ha med deg bilen. På turen over kan du kose deg med nydelig havutsikt, buffé og shopping, og fergeterminalen ligger kun 750 meter fra døra til Hotel Atlantic. Enten du skal til Sørlandet, nordover, øst eller vest, er Sandefjord et perfekt utgangspunkt.


Interessert i konferanse- og møtemuligheter i Sandefjord? Vi kan hjelpe deg! Les mer her.

Reisemål i nærheten:


Larvik
Tønsberg
Langesund
Porsgrunn
Skien

 

Les mindre
7 hotell i Sandefjord

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.8.003 24
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.