Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Møt oss

Skien Norge

1 hotell passer ditt søk

Forsøk en annen destinasjon

Møter og konferanser i Skien

Skal du booke møterom, konferanse eller kickoff i Skien? Med konferansen på Clarion Collection Hotel® Bryggeparken er dere midt i sentrale Skien med byens beste beliggenhet på bryggen rett ved den vakre Telemarkskanalen.

Søker du møte- eller konferanselokaler i Skien er Clarion Collection Hotel Bryggeparken et utmerket valg. Beliggende midt i byen, rett ved bryggen til idylliske Telemarkskanalen, er det både enkelt å reise hit og du er nær alle Skiens tilbud og severdigheter. Hotellet hjelper deg med stort og smått, fra enkle dagsmøter til produktlanseringer og større konferanser. Med mange ulike møtelokaler er fleksibiliteten stor, slik at alt kan skreddersys etter de ønsker og behov dere måtte ha.

God mat og drikke er en viktig del av opplevelsen. Frokost, kaffe og te, lunsj, forfriskninger - eller kanskje en middag? Det fikser vi, her får dere hjelp til å fylle på med ny energi mellom presentasjonene. På Clarion Collection Hotel Bryggeparken er det også mulig å booke lokaler til private arrangement som kveldstilstelninger, mindre fester, dåp og julefester.

Når det er tid for teamaktiviteter, er byens tilbud av butikker og restauranter rett utenfor døra. Innenfor gåavstand finner dere også populære attraksjoner som Ibsenhuset, Brekkeparken og Bø Sommarland.


I behagelig gåavstand fra Clarion Collection Hotel Bryggeparken, ca 550 meter, ligger busstasjonen Landmannstorget, mens Skien togstasjon ligger ca 1,6 kilometer unna. Fra Torp Sandefjord Airport tar det ca 50 minutter med bil til hotellet.

Les mindre
1 hotell passer ditt søk
Det var mange!

Det oppstod et problem med sendingen av din forespørsel. Vennligst prøv igjen senere.

Men vi kontakter deg gjerne for å se om vi kan ordne noe som passer dine behov

Fyll i

Navn

Feil i e-postadresse

Feil i telefonnummer

Meldingen er sendt

3.2.8.003 26
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.