Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Vårt hotell i Porsgrunn

Har du planer om å ta en tur til Porsgrunn? Skal du til den sjarmerende kystbyen Porsgrunn på forretninger, familievisitt eller bare for gøy, bor du best på vårt komfortable og sentraltliggende hotell.

Nærhet til byen

På vårt splitter nye hotell Comfort Hotel PorsgrunnKammerherreløkka, bor du supersentralt og innen gangavstand til det meste. Hotellet ligger også rett ved sentralstasjonen, slik at du virkelig kan komme deg raskt dit du skal, selv uten å måtte ha med deg bil. Du vil også befinne deg i nærheten av alle Porsgrunns koselige gallerigater, restauranter og et vakkert turlandskap som kan nytes helt alene eller sammen med partneren din eller kolleger.

Verdt å få med seg i Porsgrunn

Uansett hva ditt formål med Porsgrunnturen er, må du få med deg en svært sjelden sjanse til å gjøre et ekte porselenskupp. For, mens du selvsagt får tak i porselen fra berømte Porsgrund porselænfabrik både på nett og i mange butikkjeder landet over, er det kun i den fysiske fabrikken du får tilgang på fabrikkutsalget med B-varer og opptil 80% rabatt! Porselensfabrikken ligger kun ca. 20 minutters gange unna Comfort Hotel Porsgrunn, så du har muligheten til å gjøre et kupp når du har en ledig stund!

Hvis det er en mer familievennlig aktivitet du er ute etter (vi skjønner at barn + porselen kanskje ikke er den beste matchen), kan vi anbefale et lærerikt og underholdende besøk på populære DuVerden sjøfartsmuseum og vitensenter som ligger rett på den andre siden av elva for Porselensfabrikken. Her finner du aktiviteter for både store og små, som idéverksted, der barna blir oppmuntret til å være kreative, dere kan prøve Virtual Reality, eller teste ut de mange interaktive installasjonene i den faste utstillingen. Porsgrunn har noe for enhver!

Konferanse- og møtelokaler i Porsgrunn

Porsgrunn er et ypperlig sted å for eksempel avholde en konferanse på, fordi det er enkelt å nå byen fra de fleste steder i landet, og den er trivelig og sjarmerende med mange koselige spisesteder når dere vil komme dere ut av hotellet litt. På våre hotell har du alltid muligheten til å få hjelp til å sette opp konferansen, samt skreddersydde fasiliteter, fullt utstyrte møterom og næringsrike måltider. Arranger det store møtet eller konferansen her, og få en sømløs og behagelig opplevelse. Les mer om vårt utvalg av konferansefasiliteter i Porsgrunn.

Mer om Porsgrunn

Comfort Hotel Porsgrunn åpner mars 2019

Nærliggende destinasjoner

Skien

Langesund

Larvik

Sandefjord

Tønsberg

Les mindre
6 hotell i Porsgrunn

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

Oppdag Hotell Restaurant Konferanse
3.2.13.011 28
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.