Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel™ Residence Sandnes ,  Norge

Quality Hotel™ Residence

Sandnes,  Norge

Quality Hotel™ Residence er et fullservice konferansehotell i sentrum av Sandnes. Hotellet er en del av multisenteret Vågen med shopping, hotell og kino i samme bygg. Her bor du på hotell i Sandnes som dekker de fleste behov under ett og samme tak.

Quality Hotel™ Residence 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Quality Hotel Residence kan tilby et bredt utvalg av mat og drikke i vår à la carte restaurant, i Bar X eller vår uteservering. Kom og spis hos oss! 

Franske tradisjoner og nordisk kvalitet på Brasserie X

Restaurantkonseptet Brasserie X kombinerer franske brasserietradisjoner med nordisk kvalitetsmat, med en matfilosofi som bygger på gode, ukompliserte og smaksrike måltider laget fra bunnen av. Her bruker kokkene den sesonginspirerte menyen til å gi deg en smaksopplevelse passende for det vakre Jæren.

Bar X, trendy og avslappet

Bar X er stedet for deg som trenger en myk start på dagen med nytrukket kaffe, det er stedet for deg som vil treffe andre i en avslappet og trendy atmosfære, midt i sentrum. For deg som vil se fotball på storskjem eller vise frem skills i shuffleboard. Ikke minst er det stedet for deg som ønsker å drikke spennende viner og øl, eller cocktails til langt på natt. Møteplassen i Sandnes!

Vår erfaring, ditt selskap

Her på Quality Hotel Residence Sandnes har vi bred erfaring både når det gjelder organisering og gjennomføring av bryllup, konfirmasjon og andre arrangement. Vi er behjelpelige med både lokaler og rom til alle slags selskaper. Les mer om våre events her.

En meny for den spesielle dagen

Vår bryllupsmeny er varierende og dekker alle ønsker. Skulle det være noe vi ikke har eller om du har noen spesielle ønsker, er det bare å ta kontakt. Våre erfarne kokker og servitører vil gjøre alt for å gjøre denne dagen så perfekt som mulig.

Frokost

Mandag: 06.00 - 09.30
Tirsdag: 06.00 - 09.30
Onsdag: 06.00 - 09.30
Torsdag: 06.00 - 09.30
Fredag: 06.00 - 09.30
Lørdag: 07.00 - 10.30
Søndag: 07.00 - 10.30

Brasserie X

Mandag: 17.00 - 21.00
Tirsdag:  17.00 - 21.00
Onsdag:  17.00 - 21.00
Torsdag:  17.00 - 21.00
Fredag: -
Lørdag: - 
Søndag: -

Booke bord

Ønsker du å booke bord så er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss på telefon  +47 51 60 57 00 eller e-post q.residence@strawberry.no

Våre fasiliteter har varierende åpningstider i ferier og enkelte langhelger. Ta kontakt med hotellet for aktuelle åpningstider.

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.1.9.007 25
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet.

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in, you will have to start over.