Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel™ Residence Sandnes ,  Norge

Quality Hotel™ Residence

Sandnes,  Norge

Quality Hotel™ Residence er et fullservice konferansehotell i sentrum av Sandnes. Hotellet er en del av multisenteret Vågen med shopping, hotell og kino i samme bygg. Her bor du på hotell i Sandnes som dekker de fleste behov under ett og samme tak.

Quality Hotel™ Residence 0 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
7,7
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

7,7
av 10
Vurdering av Quality Hotel™ Residence

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

Quality Hotel™ Residence er sentralt plassert i Sandnes og er et fullservice konferansehotell. Som nærmeste nabo til tog- og busstasjon, er hotellet det perfekte utgangspunkt for å utforske både Sandnes og Stavanger. Quality Hotel™ Residence er stedet man møtes på frokost, i baren og på konferansen. Med sentral plassering og innbydende lokaler, egner hotellet seg ypperlig til de fleste arrangement og anledninger.

I hjertet av Sandnes

Quality Hotel Residence ligger kun 15 minutters kjøring fra Stavanger Lufthavn Sola og har tog- og bussforbindelser ett minutt unna hotellet. Som en del av et multisenter, finner du shoppingmuligheter og kino i samme bygning. Hotellet ligger sentralt i Sandnes og like i nærheten av den koselige Langgata, som bugner av lokale og inspirerende nisjebutikker. 

Hotellet

Hotellet har innbydende fasiliteter og kan by på luftige og lyse rom. På Quality Hotel™ Residence får du gleden av gratis wifi i fellesarealene og på hotellrommet, samt gratis avis. Vi tilbyr også mat og drikke hele dagen i Lounge 24. Hver morgen serveres en smakfull frokostbuffet med lokale råvarer. Dersom du ønsker en god treningsøkt under oppholdet, kan du besøke naboen vår, MUDO GYM, hvor du betaler kr 85,- per økt.

Kurs og konferanse

Vårt gjestfrie og hyggelige hotell inneholder 12 konferanserom som kan romme inntil 650 personer - et ideelt sted for ulike forretingstreff. Kurs- og konferanseavdelingen har 1.400 kvm med stilfulle og fleksible møterom og fellesområder. Det finnes to store saler med kapasitet på inntil 350 personer som kan deles opp i mindre enheter ved behov.

Familiens hotell

Shuffleboard, store familierom og ikke minst nærheten til kino, Rutenparken, Vitenfabrikken og Kongeparken, gjør Quality Hotel™ Residence til et hotell for hele familien. Store fellesområder er spennende for små oppdagere, og det serveres alltid barnevennlige alternativer under våre måltider. Hotellet er også et perfekt utgangspunkt når man skal utforske vakre Jærstrender, den storslåtte Preikestolen og nutene rundt byen.

The Social Bar & Bistro

Velkommen til The Social Bar & Bistro! Vår meny er laget for å tilby klassiske bistroretter med en moderne vri. Uansett om du søker en liten munnfull eller et herlig måltid, så har vi noe for deg.

Kontakt

  • Julie Eges gate 5 4306 Sandnes , Norge

Finn frem til hotellet

Fra og til Stavanger Lufthavn Sola

Rutebuss nummer 42, eller taxi

Vi anbefaler Sandnes Taxi, telefon +47 51 66 16 00.

Om Quality Hotel Residence

Antall hotellrom

160 stk - 315 senger

Antall konferanselokaler

12 stk – plass til over 650 deltagere

Avstand Stavanger Lufthavn Sola

15 km - ca 15 minutter

Avstand Sandnes Sentrum togstasjon

200m - Ca. 1.min

Avstand lokaltrafikk

Tog og busstasjon ligger ca 1 min gange fra hotellet

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.13.011 23
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.