Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel™ Expo Fornebu ,  Norge

Quality Hotel™ Expo

Fornebu,  Norge

Quality Hotel Expo er et unikt og populært konferansehotell som ligger i grønne omgivelser, på sentrumsnære Fornebu. Hos oss ligger alt tilrette for et herlig opphold uansett om du er i feriemodus eller skal på kurs.

Quality Hotel™ Expo 0 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
8,2
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

8,2
av 10
Vurdering av Quality Hotel™ Expo

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

Midt på sentrumsnære Fornebu, ligger Quality Hotel Expo. Med umiddelbar nærhet til sentrum, natur og strand ligger alt til rette for et fantastisk opphold! 

Velkommen til Quality Hotel Expo

På vakre Fornebu, 10 minutter fra Oslo sentrum, ligger moderne og fleksible Quality Hotel Expo. Med park og sjø som naturlig innslag, umiddelbar nærhet til naturen og en smakfull opplevelse i restauranten, ligger alt til rette for et fantstisk opphold. Quality Hotel Expo er ikke bare et konferansehotell, men egner seg like godt for kurs og konferanse som for ferie og avslapping, og for voksne så vel som barn. I tillegg har vi treningsrom og ruter til fantastiske løpeturer langs fjorden. Med vår unike beliggenhet umiddelbart ved Telenor Arena kan Quality Hotel Expo kombineres med det meste. Les mer om Oslo her.

I nærområdet

Når du bor på Quality Hotel Expo trenger du ikke å velge mellom byferie eller sol og bad. Her finnes alle muligheter for en fantastisk byferie. Bussen stopper utenfor hotellet hvert 6-10 minutt og tar deg raskt inn til sentrum. Opplev alt hva Oslo by har å tilby av shopping, øyhopping, museer og annen moro.

Hvis du ønsker å slappe av med sol og bad finner du noen av de beste strendene i Oslo her på Fornebu. Nærmeste strand, Fornebukta, ligger kun 150 meter bortenfor hotellet. For den turinteresserte finnes mange turstier å utforske i området. I nærheten av hotellet ligger også Fornebu S kjøpesenter og Telenor Arena finner du på andre siden veien.

Room for gaming

På Quality Hotel™ Expo finner du nå Norges første rene Gaming Rooms - hotellrom skreddersydd for gamere! Rommene er utarbeidet i samarbeid med Telia og GSIGN. Rommene er innredet med ergonomiske møbler spesielt designet for gaming, men er også en optimal løsning når du trenger et hotellkontor av beste sort. Selvfølgelig er det nyeste tekniske utstyret tilgjengelig for den beste opplevelsen, hvor man i tillegg har over 40 spill tilgjengelig. Bestill og les mer om Gaming Room her.

Mat og drikke

Restaurantkonseptet The Social Bar & Bistro serverer klassiske bistroretter med moderne vri. Kokkene bruker menyen til gi deg en smaksopplevelse som ikke bare gir smak til ganen, men som også er selve kilden til energi, mot og begeistring. Her finner du også smakfulle drinker og et godt utvalg av øl og vin.

Vi kan konferanser!

Quality Hotel Expo er det mest unike og fleksible konferansehotellet i Oslo området. Med beliggenhet på sentrumsnære Fornebu kan vi tilby vakre omgivelser med fjorden som nærmeste nabo. Hos oss vil du oppleve moderne skandinavisk design og atmosfære, grønne områder, menneskevennlig belysning og høyeffektiv ventilasjon som skaper harmoni mellom natur og teknologi, mellom kunnskap og kreativitet. Våre 12 møterom med markedsledende teknologi har som formål å løfte frem dine beste idéer gjennom teamwork, læring og utvikling. I samarbeid med dyktige medarbeidere og partnere vil vi skreddersy ditt arrangement, hjelpe dere å løfte det til nye høyder og sikre at det blir en stor suksess!

Kontakt

  • Snarøyveien 20 1360 Fornebu , Norge

Finn frem til hotellet

Buss

Ta buss 24,28,31,40 eller 81 retning Snarøya,
holdeplass Fornebuparken.

Fra Oslo Lufthavn Gardermoen

Ta flytoget til Lysaker. Bytt der til buss 24, 28, 31, 31E eller 81 til Fornebuparken.

Fra Oslo Sentralbanestasjon

Ta buss 31 eller 31E retning Snarøya fra Jernbanetorget.

Om Quality Hotel Expo

Antall hotellrom

301 dobbeltrom

Antall konferanselokaler

12 stk - plass med opptil 1000 deltagere
Plass til utstillere i fellesområdet.

Avstand Oslo Lufthavn Gardermoen

57.4 km - ca 40 minutter

Avstand Oslo Sentralstasjon

9,4 km - ca 20 minutter

Avstand lokaltrafikk

Bussholdeplass Fornebuparken 25-50 meter fra hotellet

Reisen til Oslo S tar ca 20 minutter

Nationaltheatret/Aker Brygge tar ca 15 minutter

Oslo lufthavn tar ca 30 minutter fra Lysaker stasjon

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.13.011 25
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.