Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Gaming Room - book her!

På Quality Hotel™ Expo kan du sjekke inn på Norges første Gaming Room. Endelig kan du koble av med dine favorittspill mens du er på reise. Nå får alle våre gjester 20% rabatt!

20% rabatt på Norges første Gaming Room

Hos oss på Quality Hotel™ Expo finner du Norges første og rendyrkede Gaming Rooms. Rommene er utrustet med teknisk utstyr levert av Telia og ergonomiske gamingmøbler fra GSIGN. Selvsagt finner du det nyeste tekniske utstyret som Telia har levert for å kunne få den beste spillopplevelsen!

På rommet finner du datamaskin med all teknikk for live streaming. Integrert i utstyret finnes +40 spill tilgjengelig, hvor 20 spill er for aldersgruppen 3-12 år og 17 spill med 16+ rating. 25 spill er kostnadsfri og 15 krever separat innlogging. Eksempelvis finnes spillene Counter-Strike 2, DOTA2, Leauge of Legends, Minecraft og World of Warcraft.

Rommet er 19 kvadratmeter med en 160 cm bred seng og byr på andre attributter som øvrige rom har, eksempelvis TV, strykejern, strykebrett, minibar og hårføner.  

Gaming eller hotellkontor?

Ja, takk begge deler! Vi vet at våre gjester setter pris på en ordentlig arbeidsstasjon når de er på jobbreise. Våre Gaming Room fungerer vel så godt til gaming som til hotellkontor. Et solid skrivebord, en ergonomisk tilpasset stol, to skjermer og webkamera er perfekt for både zoom-møter og fokustid.  

I våre Gaming Room inngår:

  • Overnatting
  • Tilgang til +40 online spill
  • Frokost
  • Gratis tilgang på treningsrom og wifi
Vilkår og betingelser

Avbestilling 48 timer før ankomst. Tilbudet gjelder ved ledig kapasitet, på et visst antall rom, og ikke i kombinasjon med andre tilbud eller rabatter.

Dette tilbudet er ikke tilgjengelig. Klikk deg inn på Tilbud for å se alle aktuelle tilbud.

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.13.011 26
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.