Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel™ Expo Fornebu ,  Norge

Se alle hotell i Oslo, Norge

Quality Hotel™ Expo

Fornebu,  Norge

Quality Hotel Expo er et unikt og populært konferansehotell som ligger i grønne omgivelser, på sentrumsnære Fornebu. Hos oss ligger alt tilrette for et herlig opphold uansett om du er i feriemodus eller skal på kurs.

Quality Hotel™ Expo 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Vurdering fra TripAdvisor

4
693 vurderinger
4,5
Rom
4,5
Renslighet
4
Verdi
4
Sted
4,5
Sovekvalitet
4,5
Service
3

Nært Telenor arena men absolutt ikke verd pengene.

13. april 2023, Kristiansand, Norge, Supedad_from_Norway

Et vanlig hotell, egnet om du skal på konsert i Telenor arena, som ligger et steinkast unna. Ellers et typisk konferanse hotell, frokost til 08:30 på hverdager og 10:30 i helgene. Ingenting spesielt…

Et vanlig hotell, egnet om du skal på konsert i Telenor arena, som ligger et steinkast unna. Ellers et typisk konferanse hotell, frokost til 08:30 på hverdager og 10:30 i helgene. Ingenting spesielt på frokostbuffet, et lite pluss for god og fersk frukt, men stort minus for tomme juice dispenser og SMÅ glass. Kun en mann i baren når det er 12000 på konsert i nabobygget må kalles en skivebom, men når de i resepsjonen ikke visste hvem som spilte i Telenor arena kan man vel ikke forvente annet. 60 kr for en brus i resepsjonen må vel kalles for et ran? kr 2150.- er vel pga beliggenheten til konserten, men ikke verd en kort natt for å sove. At det er lite ansatte på jobb kunne man se dagen etterpå, ølglassene sto enda på bordet utenfor. Litt slitent rom uten vannkoker/kaffemaskin, og et stort minus for dårlige puter!

Svar fra eier

14. april 2023

Hei, Takk for din tilbakemelding, vi setter ekstra pris på at du tok deg tid til å skrive kommentarer også! Jeg er litt usikker på hva du mener med frokosttidene; frokost på hverdager serveres 06:30 - 09:30, så håper ikke noen frarøvet det muligheten for en time ekstra søvn? Juicedispenserene skal selvfølgelig ikke være tomme, så her har vi nok vært sene med å fylle opp med mange mennesker til frokost, men vi skal følge opp dette bedre. Det er også bare å ta tak i en av servitørene i restauranten så løser de det fort! Vi forventer at resepsjonistene vet hva som foregår og hvem som spiller i Telenor Arena, så det skal vi ta opp i avdelingen. Det er jo hovedgrunnen for at mange av gjestene våre besøker oss den aktuelle kvelden :) Jeg kan forsikre deg om at vi ikke bevisst har underbemannet denne dagen. Det var flere enn en satt opp på jobb i baren disse dagene, men av og til må man gå i fra stasjonen og da kan det bli hektisk for den som står igjen. I tillegg er det tydelig at det har det skjedd en svikt i rutinene med tanke på rydding utendørs, det følger vi også opp hos oss. Vi er forøvrig i prosess med å kjøpe inn nye puter så disse skal byttes ut i løpet av rimelig tid! Så den kommentaren har vi full forståelse for! Håper vi kan ønske deg velkommen tilbake en annen gang og at vi kan vise at vi har tatt til oss kommentarene dine :)

Les mere
2

Velg et annet hotell..

11. april 2023, , Toralf E

Var veldig spent FØR jeg kom hit. Ble veldig skuffet ved ankomst. Sjelløst rom med umalt betongvegg. Stoor gul inntørket flekk under ringen på toalettet, umulig å ikke se den!! Man blir tvunget å spa…

Var veldig spent FØR jeg kom hit. Ble veldig skuffet ved ankomst. Sjelløst rom med umalt betongvegg. Stoor gul inntørket flekk under ringen på toalettet, umulig å ikke se den!! Man blir tvunget å spa opp 450 kroner for en buffet, da det ikke finnes annen mulighet for mat. På hotellets egen side står det ingenting om at det er en buffet, men derimot en 'topp' restaurant som henter inspirasjon fra det franske kkøkken. Alternativet er en selvbetjent snack-disk, som inneholder småsnacks innkjøpt på kiwi. (Eldorado chilinøtter m.m) Den blir for øvrig kalt for 'lounge24' på nettsiden. Altså, hva skjer med mat som blir til overs ved stenging for kvelden? Satt frem igjen under varmelampene neste dag?? Det er dyrt nok her fra før, om man ikke skal bli flådd for dritt i tillegg..

Svar fra eier

14. april 2023

Hei Toralf, Takk for din tilbakemelding, vi setter pris på at du tok deg tid til å skrive kommentarer også! Vi kan dessverre ikke tilfredsstille alle med interiørstilen på rommet, det er jo litt smak og behag, men det skal absolutt være plettfrint med tanke på renhold. Vi følger derfor opp kommentaren din om toalettet og håper å unngå dette for fremtiden. A la carte-restauranten vår har dessverre ikke kapasitet til det volumet vi opplever på konsertdager, så derfor tilbyr vi buffet på slike dager, for å få logistikken best mulig. Vi har forstått at det har vært litt dårlig informasjon rundt dette, så vi jobber med å endre rutinene våre slik at alle gjester for informasjon om dette på forhånd. I tillegg til snacksen som du nevner fra Lounge 24 så har vi også toast og panini til salgs i resepsjonen, men vi forstår selvfølgelig at dette ikke erstatter et fullverdig måltid i restauranten. Til sist kan jeg forsikre deg om at alle retningslinjer med tanke på matsikkerhet er ivaretatt, og mat som blir til overs ved stenging for kvelden blir ikke satt frem under varmelampene neste dag. Vi er opptatt av matsvinn og å ta vare på ressursene, så vi prøver å finne en best mulig løsning på det som evetuelle er til overs, men ikke for enhver pris.

Les mere
4

Tipptopp

8. mars 2023, , Helen B

Fint hotell, bra rom. Hundevennlig. Veldig fint område rundt hotellet med enkle tur muligheter. Resturanten skuffa litt både på innhold,nettside og service. Men fikk veldig god service ellers på hotel…

Fint hotell, bra rom. Hundevennlig. Veldig fint område rundt hotellet med enkle tur muligheter. Resturanten skuffa litt både på innhold,nettside og service. Men fikk veldig god service ellers på hotellet. Uoversiktlig åpningstid på baren i loungen. Litt dumt at vi med hund fikk rom lengst mulig vekk fra inngangen, ble stressende å gå igjennom alt fort, bærende på hunden for at den ikke skulle ha et uhell i gangen om morgenen. Men var mange gjester denne perioden, så kanskje derfor vi ble plassert der. Supert med ege parkeringskjeller og god plass ved inngangen for å sette av og på. Alt i alt veldig fornøyd å kommer gjerne igjen.

Svar fra eier

9. mars 2023

Hei, Takk for din tilbakemelding, vi setter stor pris på at du tok deg tid! Ekstra hyggelig er det jo å lese kommentarene når du er fornøyd :) Vi skal absolutt tenke på å plassere de med hun nærmere utgangen, det var et godt innspill! Vi tar også med oss tilbakemeldingen vedrørende bar og restaurant videre og formilder det til de rette personene. Håper vi kan ønske deg (og hunden) velkommen tilbake ved en senere anledning! :) Vennlig hilsen Kristine

Les mere
1

Dobbel betaling for rommet

25. oktober 2022, , C4266WQlindab

Måtte betale dobbel pris for rommet da det hadde skjedd en feil i systemet når jeg bestilte. De i resepsjonen nektet for at systemet kunne gjøre feil. De mente jeg hadde bestilt rom til den dagen jeg…

Måtte betale dobbel pris for rommet da det hadde skjedd en feil i systemet når jeg bestilte. De i resepsjonen nektet for at systemet kunne gjøre feil. De mente jeg hadde bestilt rom til den dagen jeg bestilte og ikke til oktober når jeg skulle være der. Jeg trippel sjekket datoene før jeg bestilte. Datoene var riktige når jeg trykket på bestill, men på bekreftelsen stod det plutselig datoen jeg bestilte.
Les mere
4

Resepsjonister i toppklasse

20. oktober 2022, , K_loves_to_fly

Vi overnattet på hotellet i tidsrommet 3. oktober til 6. oktober, og vi snakket flere ganger med resepsjonistene som alle var svært hyggelige og serviceinnstilte. De fikk oss til å føle oss så velkomn…

Vi overnattet på hotellet i tidsrommet 3. oktober til 6. oktober, og vi snakket flere ganger med resepsjonistene som alle var svært hyggelige og serviceinnstilte. De fikk oss til å føle oss så velkomne. Resepsjonistene i seg selv fortjener 5 stjerner og full pott, men siden rommet var ganske alminnelig og det var "langt" å gå fra heisen til rommet, så blir det 4 stjerner totalt.
Les mere

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.1.9.007 26
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet.

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in, you will have to start over.