Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel™ 33 Oslo ,  Norge

Se alle hotell i Oslo, Norge

Quality Hotel™ 33

Oslo,  Norge

Quality Hotel 33 har sin beliggenhet på Økern, kun 11 min med T-bane fra Oslo sentrum. Konferansehotellet har hele 242 rom, 17 toppmoderne møterom.

Quality Hotel™ 33 0 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Velkommen til Quality Hotel 33! Har du spørsmål vedrørende ditt besøk? Vi håper du finner svarene her.

Frokost

Vi tilbyr en sunn og næringsrik frokost, og har en rekke økologiske og allergivennlige alternativer. Frokostsidene ser på siden.

Parkering

Hotellet har ikke noen egne parkeringsplasser som går å reservere, det finnes flere parkeringsplasser like i nærheten som driftes av Aker P-drift og Aimo park , se billettautomat for priser og betaling.

Ved spørsmål ta kontakt med resepsjonen.

Bagasjerom

Hotellet har oppbevaringsrom for vesker og annen bagasje, som gjester kan benytte under og etter oppholdet.

Gratis wifi

Alle våre hotellrom og fellesområder har gratis trådløst internett. 

Gode priser til/fra Oslo Lufthavn (Gardermoen) med Flybussen

Gjennom vårt samarbeid med Flybussen, tilbyr vi en behagelig reise til en hyggelig pris. Bussen går hvert 20. minutt til/fra Oslo Gardermoen Lufthavn (OSL), med bussholdeplassen kun noen få minutter fra hotellets inngang. Rabatten gjelder reiser til/fra Oslo Lufthavn - Quality Hotel 33. Rabattkode får du ved å sende en mail til q.hotel33@strawberry.no eller ved å ta kontakt med resepsjonen. Alt ligger til rette for at du kan slappe av, lese avisen eller jobbe på vei til/fra flyplassen.

Savner du noe?

Ingen fare - i resepsjonen har vi det meste du kan trenge; tannbørste, tannkrem, barberhøvel, barberskum, shampoo, balsam, hudlotion, skopuss og sy-kit. Savner du noe vi ikke har på lager? Vi hjelper deg med innkjøp etter ønske.

Oppgradere ditt besøk

Ønsker du å oppgradere rommet ditt, er det bare å kontakte personalet som står klar til å hjelpe deg.

Kontantfritt hotell

Quality Hotel 33 er et kontantfritt hotell. For oss som jobber på hotellet innebærer det en sikrere arbeidsplass; minsker risikoen for ran, motvirker kriminell virksomhet og gir personalet mer tid til våre gjester. For våre gjester og besøkende innebærer det trygghet gjennom en kjapp og sikker betaling. Vi tar i mot alle vanlige betalings- og kredittkort. Ta gjerne kontakt dersom du har noen spørsmål.

Kontakt oss

Har du spørsmål angående ditt opphold så er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss på telefon +47 23 19 33 33 eller epost q.hotel33@strawberry.no

Du kan også chatte med oss gjennom appen Strawberry eller ved å sende en SMS til +46 76 944 89 33. Last ned appen for iPhone her og appen for Android her.

Inn- og utsjekk

Innsjekk fra kl. 15.00
Utsjekk senest kl. 12.00

Frokost

Mandag - fredag: 06.00 - 09.30
Lørdag - søndag: 07.00 - 10.30

Treningsrom

Hver dag: 24 timer i døgnet

Våre fasiliteter har varierende åpningstider i ferier og enkelte langhelger. Ta kontakt med hotellet for aktuelle åpningstider.

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.13.011 26
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.