Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel™ 33 Oslo ,  Norge

Quality Hotel™ 33

Oslo,  Norge

Quality Hotel 33 har sin beliggenhet på Økern, kun 11 min med T-bane fra Oslo sentrum. Konferansehotellet har hele 242 rom, 17 toppmoderne møterom.

Quality Hotel™ 33 3,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
8,0
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

8,0
av 10
Vurdering av Quality Hotel™ 33

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

Quality Hotel 33 er et prisvinnende designhotell med mye særpreg og historie i veggene. Hotellet ligger sentralt på Økern i Oslo. 

Om hotellet

Quality Hotel 33 har 242 stilfulle rom, med en konferansekapasitet opp til 980 gjester og en deilig restaurant i toppetasjen.  Les mer om Oslo her. Her har du et hotell som gir deg essensen av 60-tallets design, kombinert med nåtidens kunst.

The Social Bar & Bistro

The Sicial Bar & Bistro ligger i vår Restaurant Main Floor, her kan du nyte klassiske bistroretter med en moderne vri, i et sosialt og trivelig miljø! Vår Restaurant 'Main Floor' serverer nydelig frokost, lunsj og middag for selskap opp til 350 personer.

Konferanselokaler for enhver anledning

Vi er stolte av å kunne tilby våre gjester et av hovedstadens beste kurs- og konferansehotell. Vi kan hjelpe deg med å arrangere alt fra store konferanser til mindre møter og festlige begivenheter. Konferanseavdelingen rommer 17 toppmoderne konferanserom med total kapasitet på inntil 980 deltakere. Med 242 rom kan vi også tilby arrangementer med overnatting til opp til 578 personer.

Hotellets historie

Hotellet preges av kunstverk fra flere epoker som sammen skaper en unik balanse mellom moderne og historisk kultur. Da arkitekt Erling Viksjø (1910 – 1971) så sitt mesterverk i naturbetong reise seg i all sin brutale prakt på Økern i 1968, var det med tanke på at bygget skulle være et effektivt hovedkvarter for 4000 ansatte i Standard Telefon- og Kabelfabrikk. I dag er bygget pusset opp med respekt for den originale stilen, kombinert med nytt og moderne interiør. Hotellet har mulighet til å huse mange gjester på en gang, og egner seg til de store konferansene, såvel som de mindre møtene.

Kontakt

  • Østre Aker vei 33, PB 173, Økern, 0509 Oslo 0581 Oslo , Norge

Finn frem til hotellet

T bane

Ta t-banen til Risløkka stasjon

Buss

Buss nr 67 til Risløkkalléen

Taxi

Bestill din taxi gjennom Oslo Taxi på tlf +47 02323

Fra Oslo Lufthavn

Flybussen fra Oslo Lufthavn til Risløkka tar ca. 30 minutter med kun noen få minutters gange til hotellet.

Som hotellgjest får du rabattert pris på transport med flybussekspressen til og fra hotellet, kupongen får du ved å sende en mail til q.hotel33@strawberry.no eller ved å ta kontakt med resepsjonen.

Om Quality Hotel 33

Antall hotellrom

242 hotellrom - 578 sengeplasser

Antall konferanselokaler

17 konferanselokaler – total kapasitet opp til 980 gjester

Avstand Gardemoen flyplass

44 km - ca. 30 minutter

Avstand Oslo Sentralstasjon

10 km - ca. 15 minutter

Avstand lokaltrafikk

5 min. gange fra Risløkka T-banestasjon

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.13.011 24
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.