Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Comfort Hotel® Børsparken Oslo ,  Norge

Se alle hotell i Oslo, Norge

Comfort Hotel® Børsparken

Oslo,  Norge

Comfort Hotel Børsparken har en super beliggenhet i Kvadraturen midt i Oslo sentrum, 3 minutter gange fra Oslo S og Flytogterminalen. Hotellet ble renovert i 2021, og hotellets gym fyller hele underetasjen.

Comfort Hotel® Børsparken 3,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
7,6
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

7,6
av 10
Vurdering av Comfort Hotel® Børsparken

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

Vurdering fra TripAdvisor

3,5
2508 vurderinger
3,5
Rom
4
Renslighet
4
Verdi
4,5
Sted
4
Sovekvalitet
4
Service
5

Enkelt og greit

5. desember 2023, Norge, jo-og-co

Meget sentral beliggenhet. Det er noe som heter at man får det man betaler for. Du finner mange betydelig bedre og mer luksuriøse hoteller i Oslo. Men du får mye for pengene på Børsparken. Litt kø ved…

Meget sentral beliggenhet. Det er noe som heter at man får det man betaler for. Du finner mange betydelig bedre og mer luksuriøse hoteller i Oslo. Men du får mye for pengene på Børsparken. Litt kø ved innsjekk, men meget hyggelig velkomst i resepsjonen. Rent rom med et du trenger. En enkel og grei frokost. Anbefaler rom ut mot gata.
Les mere
5

Anbefales

6. oktober 2023, Trondheim, Norge, tnissen79

Utrolig fint hotell,sentrumsnært, serviceminded personale, fikk sjekke inn 3 timer før mot et lite tillegg på 100 kr. Fint stort hotellrom med gode senger, magisk med mye benkeplass og da kan det nevn…

Utrolig fint hotell,sentrumsnært, serviceminded personale, fikk sjekke inn 3 timer før mot et lite tillegg på 100 kr. Fint stort hotellrom med gode senger, magisk med mye benkeplass og da kan det nevnes at det var et STORT pluss med ekstra benkeplass på badet med plass til toalettmapper. God dusj og meget god frokost. Fint at det var mye luft mellom "matstasjonene". Helt klart et hotell vi/jeg kommer tilbake til.
Les mere
4

God beliggenhet og rene rom.

22. september 2023, Haugesund, Norge, rungem

Helt greie rom. Pluss for at det var kjempe rent og fint. Ingen kjøleskap/minibar. Endel bråk om natta fra veiarbeid men dette var nok bare tilfeldig akkurat når vi var det. Supert treningsrom. God f…

Helt greie rom. Pluss for at det var kjempe rent og fint. Ingen kjøleskap/minibar. Endel bråk om natta fra veiarbeid men dette var nok bare tilfeldig akkurat når vi var det. Supert treningsrom. God frokost med fantastisk hyggelige servicearbeidere. Mottakelsen kunne vært bedre/triveligere da det var skjedd noe kluss med bookingen men resepsjonisten ordnet opp i dette.
Les mere
2

Dårlig renhold

10. september 2023, Bergen, Norge, kristinasele

Grei størrelse på rom, men dårlig renhold. Dusjen hadde fremmed-hår og flekker, samt et ubrukt håndkle som det falt hår ut av. Vi fikk beskjed i resepsjonen at badet skulle vaskes samme dag, men da vi…

Grei størrelse på rom, men dårlig renhold. Dusjen hadde fremmed-hår og flekker, samt et ubrukt håndkle som det falt hår ut av. Vi fikk beskjed i resepsjonen at badet skulle vaskes samme dag, men da vi kom tilbake på kvelden var ingenting vasket. Vinduene er i taket, som gir en koselig følelse, men er skitne og har utrolig vanskelige persienner å få ned. Man får en metallstang til å gjøre dette med, men det krevde masse kraft for å få dratt dem ned eller litt opp. Damen i resepsjonen hadde litt attitude og virker som hun ikke likte jobben sin i det hele tatt. Ellers var frokosten grei for er 3-stjernershotell og fint område i resepsjonen. Men ikke et hotell vi kommer til å gå på igjen i Oslo.
Les mere
2

Finn et annet hotell

1. juli 2023, Tromsø, Norge, tonei2015

Kokvarmt rom uten mulighet til å åpne vindu. Liten frokostsal delvis i lobbyen hvor du risikerer å sitte i en dyp sofa og spise frokosten din. Ingen rengjøring av rom for å spare miljøet (du kan få d…

Kokvarmt rom uten mulighet til å åpne vindu. Liten frokostsal delvis i lobbyen hvor du risikerer å sitte i en dyp sofa og spise frokosten din. Ingen rengjøring av rom for å spare miljøet (du kan få det rengjort mot kr 100). Liker tanken, men her er det noe som skurrer når det er like dyrt som andre hotell. Da kalles det nok heller spare penger.
Les mere

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.8.003 24
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.