Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Comfort Hotel® Børsparken Oslo ,  Norge

Comfort Hotel® Børsparken

Oslo,  Norge

Comfort Hotel Børsparken har en super beliggenhet i Kvadraturen midt i Oslo sentrum, 3 minutter gange fra Oslo S og Flytogterminalen. Hotellet ble renovert i 2021, og hotellets gym fyller hele underetasjen.

Comfort Hotel® Børsparken 3,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
9,3
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

9,3
av 10
Vurdering av Comfort Hotel® Børsparken

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

Frokost

Start dagen med en god og sunn frokost hos oss. Vi byr på masse godt og en mengde av økologiske produkter. Her finner du også havregrynsgrøt, nykokte egg, eggerøre, bacon, ferskt pålegg, oppskåret frukt og flere grønne alternativ.

Frokosten serveres

Sommertider 1. juni til 31. august

Mandag - fredag: 06:30 - 10:30
Lørdag - søndag: 07:00 - 11:00

Våre fasiliteter kan ha varierende åpningstider i sommerperioden og utvalgte helger. Kontakt hotellet for aktuelle åpningstider under ditt opphold.

Parkering

Hotellet har ikke egen parkering, men det er et parkeringshus i nærheten. Paleet Parkering er det nærmeste, kun et kvartal fra hotellets inngang. I tillegg er det noen offentlige parkeringsplasser i gate/vei i området rundt hotellet, men les parkeringsskilt nøye for å unngå dyre bøter.

Barception

I vår kombinerte bar og resepsjon, Barception, kan du kjøpe deg alt fra lettere mat som salater og sandwiches til en øl på fat, månedens drink, snacks og annet godt. Vi dropper den tradisjonelle dyre minibaren og selger alt du trenger i vår Barception som selvsagt er åpen døgnet rundt.

Åpningstider

Alle dager: Døgnet runt

Våre fasiliteter kan ha varierende åpningstider i sommerperioden og utvalgte helger. Kontakt hotellet for aktuelle åpningstider under ditt opphold.

  • Street art Crossfit Christiania ved Comfort Hotel Børsparken

Treningsrom

Velkommen til Nordens første Crossfit hotel-gym, åpent 24/7. I en hel etasje kan du trene med både løse vekter, battle ropes, prowler og kettlebells. Vi har også flere tredemøller, sykkel og ro-maskin.

Åpningstider

Alle dager: Døgnet rundt

 

Self service station

Om du foretrekker maskiner fremfor mennesker, eller bare ikke har tid til å stå i kø, kan du sjekke inn selv på våre smarte self-service check-ins, eller sjekke inn via telefonen din.

Insjekk 15.00
Utsjekk 11.00
Fra 20/6 til 20/8

Dyrevennlig

Ta med din beste venn på reisen! Hos oss er kjæledyr velkommen. Prisen for din venn er 300 NOK per besøk, har du med flere firbente venner er prisen 400 NOK per besøk. Dersom du har førerhund og viser frem beviset, koster det ingenting i tillegg. Ikke glem å gi oss beskjed når du booker oppholdet ditt slik at vi kan sikre deg et av våre dyrevennlige rom.

Lazy Sunday

Vi liker slappe søndager! Derfor lar vi deg beholde rommet frem til kl. 18:00 alle søndager uten ekstra kostnader. Husk å gi beskjed til resepsjonen at du ønsker å sjekke ut sent! Ved forbehold på romkapasitet og ved spesielle events i Oslo. Tidlig innsjekk 200 NOK

Gratis Wi-fi

Hele hotellet har selvsagt gratis wifi. Bare velg nettverket «ComfortHotel», så er du inne! Enkelt og greit.

Andre tjenester

  • Heis
  • Strykejern og strykebrett

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.11.002 23
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.