Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Comfort Hotel® Børsparken Oslo ,  Norge

Comfort Hotel® Børsparken

Oslo,  Norge

Comfort Hotel Børsparken har en super beliggenhet i Kvadraturen midt i Oslo sentrum, 3 minutter gange fra Oslo S og Flytogterminalen. Hotellet ble renovert i 2021, og hotellets gym fyller hele underetasjen.

Comfort Hotel® Børsparken 0 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
8,3
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

8,3
av 10
Vurdering av Comfort Hotel® Børsparken

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

Comfort Hotel Børsparken ligger sentralt til i Oslo, få steinkast unna alt det beste byen har å by på. Med 248 rom, der noen har privat balkong, et treningsrom som fyller hele underetasjen og en stor og sosial lobby er dette plassen å bo når du besøker Oslo

3D visning av hotellet

Er du nyskjerrig på hvordan det ser ut hos oss? Klikk her for å ta en virituell rundtur før du kommer på besøk!

Oslos råeste hotellgym

Comfort Hotel Børsparken er mer enn bare et hotell. I hele kjelleretasjen finner du Oslos råeste hotellgym. Her kan du booke en time med hotellets personlig trener eller er dere flere kan en gruppetime bookes ved å klikke her. I vår gym trener du som overnattende gjest gratis når du vil, døgnet rundt. Det er bare å pakke treningsbaggen!

Nærhet til alt

Et steinkast unna Oslo S, Operaen, Barcode og Havnelageret befinner vi oss midt i sentrum. Her venter alt fra delikate restauranter til shopping muligheter rett rundt hjørnet. Vil du ha tips om et bra utested, beste baren eller spisested så spør oss gjerne, vi har god oversikt over byen.

Slapp av i lobbyen eller nyt utsikten over Oslo

I lobbyloungen kan du sette deg om du vil jobbe litt, eller ta en øl med venner. Eller hva med begge deler? Gå for all del ikke glipp av vår koselige balkong i åttende etasje. Her kan du nyte livet med en kaffe i sola, eller sette deg med PC-en en stund. Eventuelt bare slappe helt av, med super utsikt over Operahuset og Oslofjorden. Du kan lese mer om Oslo her.

Norges viktigste hotell

I tillegg til å være et helt ordinært hotell fungerer Comfort Hotel Børsparken som et verktøy for mennesker som trenger veiledning, kunnskap og erfaring på veien til fast arbeid i et inkluderende arbeidsliv. Sammen med OsloKollega ansetter vi mennesker som har falt utenfor det ordinære arbeidslivet og har derfor flere ansatte på arbeidstrening hos oss til en hver tid. Med hjelp fra våre gjester gir vi dem verktøyene og erfaringene som trengs for å komme tilbake i arbeidslivet.

Mer om hotellet

Vil du vite mer om hva hotellet tilbyr? Her har vi samlet svarene på de mest vanlige spørsmålene om Comfort Børsparken.

Velkommen til Comfort Børsparken. Hotellet for deg som både vil bo sentralt og som er opptatt av trening.

Kontakt

  • Tollbugaten 4 0152 Oslo , Norge

Finn frem til hotellet

T-bane, buss og trikk

Oslo S/Jernbanetorget

Fra Gardermoen

Flytoget til Oslo S

Taxi

Vi anbefaler Oslo Taxi på +47 02323, evenetuelt å laste ned smartappen Taxifix

Om Comfort Hotel Børsparken

Antall hotellrom

248 rom - 437 senger

Avstand flyplass

Oslo Lufthavn Gardermoen: 52 km, ca 35 min

Avstand lokaltrafikk

Bussholdeplass og T-bane Oslo S: 70 m

Fra Oslo S går flytog samt flybusser til Gardermoen.

 

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.13.011 25
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.