Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Collection® Hotel Bastion Oslo ,  Norge

Clarion Collection® Hotel Bastion

Oslo,  Norge

Clarion Collection Hotel Bastion er et hyggelig hotell midt i Oslo sentrum. Fra hotellet kan du enkelt gå til Oslo S, Flytoget, Operaen og Karl Johan. Som gjest får du frokost, Fika og kveldsmat hver dag.

Clarion Collection® Hotel Bastion 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
8,9
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

8,9
av 10
Vurdering av Clarion Collection® Hotel Bastion

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

Clarion Collection Hotel Bastion er en perle av et hotell med unik stil og en hyggelig atmosfære. Hotellet er inspirert av engelske boutiquehotell og legger vekt på å skape en hjemmekoselig stemning for deg som gjest. Stille og rolig beliggenhet men likevel nær mange av Oslos beste attraksjoner. Kun et steinkast fra det fantastiske Opera -bygget, Bjørvika og den trendy nye bydelen Sørenga med restauranter og stor badebrygge. 

Beliggenhet

Hotellet er sentralt beliggende i Kvadraturen, kun få minutters gange fra Oslo Sentralstasjon og Karl Johan. Fint og rolig plassert midt mellom Bjørvika og Aker Brygge. Her har du alt du trenger i umiddelbar nærhet, samtidig som du bor i et fredelig område sånn at du er garantert en god natts søvn. Vi er en kort spaertuf fra bryggekanten. Kanskje du vil la deg friste av en flytende Badstu eller en dukkert i Oslofjorden? Les mer om Oslo her.

Vi byr alltid på Fika og kveldsmat

På Clarion Collection Hotel Bastion får du en god start på dagen med en næringsrik frokost, og på ettermiddagen dekkes det på til Fika. På kvelden serverer vi kveldsmat i den hyggelige spisestuen med både varmmat, salat og suppe. Les mer om måltidene under Servicetilbud.

Møterom og konferanse

Har din bedrift ofte behov for hotell i Oslo? Ved behov for hotell i forbindelse med konferanse eller overnatting i Oslo kan hotellet tilby fordelaktige firmaavtaler. I tillegg til rabatterte priser på alle romkategorier, vil en firmaavtale også gi fordeler som prioritet på venteliste og oppgradering til høyere romkategori ved ledig kapasitet. Les mer om våre møterom her.

To ulike innredninger - to ulike bygninger - samme hotel

Hotellet består av to bygg med ulik stil. Det ene bygget med 60 rom har en enkel og moderne stil. I dette bygget finner du standardrom, familierom og superiorrom. Bygget med våre 37 flotte deluxerom og suiter ble åpnet i 2001. Alle rommene i denne fløyen er inspirert av engelsk boutique-stil og er innredet med møbler og detaljer fra hele verden.Rommene har ulike farger og møbler og romslige baderom Les mer om våre hotellrom her.

Historie

Da Morten Mørch åpnet dørene på 1990-tallet ønsket han å skape et av verdens beste hoteller. For å oppnå dette reiste han verden rundt for å hente inspirasjon. Resultatet er et hotell med en personlig stil og elegant atmosfære.

Kontakt

  • Skippergata 7 0152 Oslo , Norge

Finn frem til hotellet

T-bane

Jernbanetorget, gangvei langs Operaen

Buss

Buss 31 eller 30 til Dronningensgate

Fra flyplassen

Flytoget til Oslo S, gangvei langs Operaen

Taxi 

Vi anbefaler Oslo Taxi på tlf +47 02323 eller NorgesTaxi på tlf +47 08000

Om Clarion Collection Hotel Bastion

Antall rom

99 rom - 199 senger

Antall møterom

4 stk - fra 12 til 100 personer

Avstand til flyplass

Gardermoen 54.1 km, ca 45 min
Torp 118 km, ca 50 min
Rygge 68 km, ca 50 min

Avstand til kollektivtrafikk

Ca fem minutters gange til bane, buss og trikk

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.8.003 21
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.