Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Collection® Hotel Bastion Oslo ,  Norge

Se alle hotell i Oslo, Norge

Clarion Collection® Hotel Bastion

Oslo,  Norge

Clarion Collection Hotel Bastion er et hyggelig hotell midt i Oslo sentrum. Fra hotellet kan du enkelt gå til Oslo S, Flytoget, Operaen og Karl Johan. Som gjest får du frokost, Fika og kveldsmat hver dag.

Clarion Collection® Hotel Bastion 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
8,9
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

8,9
av 10
Vurdering av Clarion Collection® Hotel Bastion

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

Vurdering fra TripAdvisor

4
1634 vurderinger
4
Rom
4,5
Renslighet
4
Verdi
4
Sted
4,5
Sovekvalitet
4,5
Service
5

Supert opphold!

4. februar 2024, , Natty_881

Superkoselig Hotel sentralt i Oslo, fikk en herlig suite som levde opp til forventningene. Flott service, god mat og ellers et meget hyggelig opphold. Vi fikk også tidlig i sjekk og sen utsjekk da jeg…

Superkoselig Hotel sentralt i Oslo, fikk en herlig suite som levde opp til forventningene. Flott service, god mat og ellers et meget hyggelig opphold. Vi fikk også tidlig i sjekk og sen utsjekk da jeg er gullmedlem. Tommel opp for dette hotellet!
Les mere
2

Very poor cleaning - good beds and location. Svært dårlig renhold -.gode senger og beliggenhet

15. oktober 2023, Drammen, Norge, Adventures67

The hotel is centrally located in the center of Oslo. Pleasant staff at the reception and breakfast room. Several parking garages 3-5 minutes away. The rooms are small, but unfortunately with poor cle…

The hotel is centrally located in the center of Oslo. Pleasant staff at the reception and breakfast room. Several parking garages 3-5 minutes away. The rooms are small, but unfortunately with poor cleaning. The carpet on the floor with a lot of hair, dirt, a surprising amount of dust on the moldings, under and behind the beds. Also dirty plates in the breakfast room. No, I'm not stuffy. Tolerates most things, but this was not good, Same experienced a couple of friends who lived on another floor of the hotel. The mattresses in the beds are good. The breakfast is standard with a good selection. Let's hope the hotel takes care of the cleaning, which no matter how tired a room or hotel is, must have better cleaning routines than this. Hotellet er sentralt beliggende i Oslo sentrum. Hyggelig personale i resepsjon og frokostsal. Flere parkeringshus 3-5 min unna. Noe slitt hotell i fellesarealer og rom. Rommene er små, men dessverre med dårlig renhold. Teppet på gulvet med mye hår, skitt, overraskende mye støv på lister, under og bak senger. Også skitne tallerkner i frokostsalen. Nei, jeg er ikke prippen. Tåler det meste, men dette var ikke bra, Samme opplevde et vennepar som bodde i en annen etasje av hotellet. Madrassene i sengene er gode. Frokosten er standard med helt ok utvalg. Får håpe hotellet tar tak i renholdet som uansett hvor slitt et rom eller hotell er må ha bedre renholdsrutiner enn dette.
Les mere
2

Utrivelig og forfallent rom

17. november 2022, Tromsø, Norge, MaxelleHa

Jeg var svært uheldig med rommet jeg fikk, og hadde derfor et lite trivelig opphold på Bastion. Utfra andre anmeldelser ser det ut til at man kan være heldig på hotellet, men jeg vet at jeg aldri vill…

Jeg var svært uheldig med rommet jeg fikk, og hadde derfor et lite trivelig opphold på Bastion. Utfra andre anmeldelser ser det ut til at man kan være heldig på hotellet, men jeg vet at jeg aldri ville dratt tilbake. Rommet var synlig slitt, taket og veggen i dusjen var direkte ekkel, og rommet hadde ellers en veldig merkelig planløsning der jeg deiset hodet i TV-skjermen flere ganger. Frokosten var god, men ikke den beste jeg har hatt i Oslo. Området rundt hotellet var heller ikke så trivelig.
Les mere
5

Trivelig og koselig hotel

13. november 2022, Oslo, Norge, Elke S

Hotellet ligger sentralt i sentrum med gåavstand til museer, restauranter eller musikaler etc. Frokostbuffet var helt topp 👍 og kaffe er 24 timer tilgjengelig. Rommet var mot bakgården og det var hel…

Hotellet ligger sentralt i sentrum med gåavstand til museer, restauranter eller musikaler etc. Frokostbuffet var helt topp 👍 og kaffe er 24 timer tilgjengelig. Rommet var mot bakgården og det var helt rolig med tanke om, at man er mitt i Oslo. Betjeningen er meget hyggelig. Rommet var liten og ren, sengen var veldig bra. Jeg var der for 2 netter og kommer gjerne tilbake.
Les mere
2

Slitent og oppbrukt

4. oktober 2022, , 146Dima

Dårlig lukt i lobby, ordentlig kloakk eim. Ingen varmtvann i dusj, selv om vi dusjet utenom «rushtid». Skittent på rom, ala den type skit som sikkelig sitter… ekle flekker på gardiner, møbler og vegg…

Dårlig lukt i lobby, ordentlig kloakk eim. Ingen varmtvann i dusj, selv om vi dusjet utenom «rushtid». Skittent på rom, ala den type skit som sikkelig sitter… ekle flekker på gardiner, møbler og vegg til vegg tepper. Badet hadde også en litt uhyggelig klissete følelse.
Les mere

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.8.003 21
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.