Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Airport Hotel Gardermoen Jessheim ,  Norge

Quality Airport Hotel Gardermoen

Jessheim,  Norge

Velkommen til Quality Airport Hotel Gardermoen! Et fullservice konferansehotell med god kapasitet, 455 hotellrom, restaurant og bar. Våre gjester kan se frem til fantastiske naturomgivelser bare et steinkast fra flyplassen!

Quality Airport Hotel Gardermoen 0 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
8,2
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

8,2
av 10
Vurdering av Quality Airport Hotel Gardermoen

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

Quality Airport Hotel Gardermoen er et av Norges ledende kurs- og konferansehotell og det perfekte utgangspunkt for din neste reise!

Digital rundtur

Er du nysgjerrig på hvordan det ser ut hos oss? Klikk her for en digital rundtur før du kommer hit!

Velkommen til Quality Airport Hotel Gardermoen

Vi tilbyr en konferansekapasitet opptil 800 personer i vår storsal alene. Våre 455 delikate rom, i skandinavisk stil, innbyr til ro og avslapping. Nyt en bedre middag i vår restaurant, The Social Bar & Bistro, eller ta et slag shuffleboard og slukk tørsten i vår bar. I vårt unike atrium flommer naturlig lys inn over en moderne lounge, med behagelig atmosfære, hvor gjester kan samle tanker og energi før neste møte eller reise. Lader du batteriene best med en treningsøkt finner du vårt splitter nye treningsrom i 1. etg og skogen med flotte løpestier rett bak hotellet.

Nær Oslo Lufthavn Gardermoen

Vår beliggenhet er ideell for konferanser, med kun 45 km til Oslo sentrum og 8 min med shuttlebuss fra Oslo Lufthavn Gardermoen (ca. 15 min tilbake til Oslo Lufthavn Gardermoen) er hotellet det perfekte møtepunktet eller utgangspunktet for din neste tur. 

Rolige grønne omgivelser

Hotellet har store uteområder uten naboer og innsyn, hvor du kan slappe av og få ro i kropp og sjel enten du er her i forbindelse med en konferanse eller på gjennomreise. Vi har skogen som nærmeste nabo med flotte turstier til både sykkel- og løpeturer, kun 5 min gange fra hotellet finner du også badeplass på sommeren og skøytebane på vinteren. Jessheim sentrum finner du kun 2,5 km fra hotellet med et rikt kulturliv, kino og gode shoppingmuligheter. Quality Airport Hotel Gardermoen kan med andre ord tilby mye mer enn kun nærhet til flyplassen! 

Konferanse og event

Vi er en arena for alt fra små møter til store konferanser på opptil 800 personer i vår kongresshall. Vi kan tilby en helt rå logistikk med korte avstander hvor du finner alt på ett plan. Med 455 dobbeltrom, en total konferansekapasietet på godt over 1000 personer og nærhet til både Oslo og OSL står vi alltid klar til å lage enhver konferanse og event til en kjempesuksess! 

Kontakt

  • Lokevegen 7 2067 Jessheim , Norge

Tilgjengelighet (NO/EN)

Finn frem til hotellet

Buss fra Oslo Lufthavn Gardermoen

Ta buss S-22

Fra Oslo Sentralstasjon

Ta flytoget til OSL, eller lokaltog til Jessheim

Taxi

Vi rekommenderar Øvre Romerike Taxi, telefon +47 03550.

Om Quality Airport Hotel Gardermoen

Antall hotellrom

455 stk - 910 sengeplasser

Antall konferanselokaler

24 fleksible møte og konferanselokaler – plass til 800 deltagere i vår storsal alene

Avstand Oslo Lufthavn Gardermoen flyplass

5 km - ca 8 minutter med bil og shuttlebuss

Avstand Oslo Sentralstasjon

45 km - ca 30 minutter med bil

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.13.011 23
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.